Nie jesteś zalogowany.
Proponuje zrobić zamach stanu by usunąć GTW i by potem je stworzyć z obecnych ministrów;P
Proponuje zrobić zamach stanu by usunąć GTW i by potem je stworzyć z obecnych ministrów;P
Chyba znowu musze poprzeć twój wniosek . Proponuje tylko potem jeszcze bardziej zwiększyć zakres naszej władzy, będziemy rządzić światem, co ja mówię, wszechświatem.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 08:12:04)
Na granicach można by wprowadzić testy na znajomość animców i tylko wpuszczać do kraju ludzi znających sie >bez ładu i składu ale jest<
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Proponuje także zmiejszyć cene alkoholu i tytoniu a także zalegalizować zielone;P
zalegalizować zielone;P
Precz z narkotykami, ja na takie rzeczy w naszym kraju się nie zgadzam
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 08:34:09)
no to mamy pierwszy rozłam w partii
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-09-23 08:40:17)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Chwila chwila! mamy wolność wyznania!! A co z wyznawcami religi Voodo Czystoo?? Z ich bogami Piwitsu, Winitsu,Vódżitsu i Maritsu(od marihuany;P)?? Nie możemy im zabraniac ich obrzadków religijnych xD
Nie no pośięceę się i moge zostać marszałkiem (bede musiał być na każdym zebraniu :/)
A osobiście jestem za radykalną obniżką cen alkoholu (w szczególności piwa) a podwyżką cen tytoniu (oprócz cygar)
A co do zielonej to zdania nie wyrażę pójde tam gdzie większość partii.
A co do wolności wyznania to znów nie może być tak że uznamy nawet niektóre skekty typu sataniści bo potem aż strach się bać co by się działo w naszej uttopi.
Co do ministra edukacji jestem za tym aby wprowadził obowiązkową naukę jezyka japońskiego i wtedy można by było dać 1 stację nawet bez subów ^_^
Narazie tyle to odemnie
Program porieram w 100%.
Bez przesady Tommy są jeszcze wicemarszałkowie.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-09-23 09:53:33)
Tommy jestem przeciwny podwyżce cen tytoniu!!
Macie moje poparcie, ale pod warunkiem obsadzenia mojej niezwykle skromnej osoby na stanowisku ministra obrony. Mechami bym sobie pozarzadzal :D:D
fef - mamy już to stanowisko obsadzone
Hola hola, panowie. Jak to mówią: "Nazwa zobowiązuje" Każdy minister powinien zadbać, by jego resort był przyjazny dla wszystkich polskich Otaku (i chińskich mogących w Polsce głosować). Wiecie, przedwyborcza propaganda, później niech się dzieje co chce
B4RT3K - kozacki obrazek
Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że nie będziemy poszukiwać już tych zwyrodniałych suberów, a jedynie tych, co to na allegro animce za krocie sprzedają, dorzucając jeszcze do tego napisy z ansi
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-23 10:28:17)
"Skazany na zajebistość"
No to jak już będziemy mieć to super państwo to przydałby sie jeszcze cesarz
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Ok,ok Zjadacz Macie glos, wazne zeby uniknac takiego czegos:
Nie chce nic mowic ale ja na powaznie mialem kandydowac na ministra zdrowia... Chialem wprowadzic przepis rozdawania na ulicach kierowcom piwa by nie poumierali z pragnienia. Przecież i tak wiecej wypadkow powoduja trzeźwi no ale na sile moge też być ministrem komunikacji i transportu
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Proponować se możesz
fef - genialne
Freeman, my "rozbijamy ciemne układy"
"Skazany na zajebistość"
Freeman, my "rozbijamy ciemne układy"
Dokładnie, teraz przyszedł czas na nowych i młodych, starzy muszą odejść