Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
poszukuje odcinków 17-37 death note w wersji raw grupa nie ma zbytnio znaczenia ale bylo by miło gdy by były to te same ravy co tutaj http://animesub.info/forum/watek.php?WT=175788 z tym ze bez soft suba;) i jedna wazna zecz...odpadaja serwery typu rs,mu,gs bo z tego sie pobrać nic nie da...może ewentualnie megaupload
no te linki na mu sie napewno przydadzą a te direct download wogle mi nie łażą :/ przez ff mam 421 there too many conected users please try later przez ie nie ma takiej strony a flashget nie rusza heh... a na takich stronkach zazwyczaj sa transfery duze a i pare ciekawych pozycji tam jeszcze jest ale narazie od rana lipa :/
edit:
może znacie jakiś sposób na ten serwer ?? bo naprawde jak przejrzałem uważnie liste to bym pobierał cały miesiąc jak by sie dało pozatym mają tam gantz lime na ktury poluje a torent odpada
Ostatnio edytowany przez itq5 (2007-09-23 23:10:33)
A ja Ci proponuje wsiąść udział w tej akcji: "anime za free"
Bodajże w paczce nr 68 jest cała seria Death Note w rawie grupy S^M
Ostatnio edytowany przez Natanael (2007-09-24 01:18:06)
a ja proponuję zassać z torrentu na share.dmhy.net
odcinki od 17-25 na razie DVDRipy
jakość ponadto co macie lub widzieliście
Próbuj przez FlashGeta po chwili czasu (do 7-8 min, mi nieraz bez czekania link za linkiem) powinno ruszyć ja z tej strony pobrałem już kilka serii i jestem właśnie podczas ściągania rawów bleacha więc na pewno działa, trzeba tylko trochę poczekać.
Strony 1