Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ wybory zbliżają się wielkimi krokami, a wśród kandydatów nie ma nikogo sensownego, postanowiono założyć PSA (Partia Szanownych Ansiowiczów). Ponieważ listy wyborcze jeszcze nieobsadzone, a roboty przy tworzeniu Jedynego Słusznego i Wspaniałego Państwa jest cała masa, toteż otwieramy nabór do naszego przewspaniałego ugrupowania. Oto miejsca w przyszłym rządzie, które już są zajęte:
Minister Sprawiedliwości - Zjadacz
Minister Rolnictwa - Rexo
Minister Edukacji - NightHanter
Minister Zdrowia - waski_jestem
Minister Spraw Zagranicznych - Khadzad
Ministerstwo Erotyki Zaawansowanej (musieliśmy kolegę wstawić na listę ) - Maniack
Ministerstwo Propagandy - Satanael
Minister Finansów - Dziku8 (trzymam za słowo )
Minister Obrony Narodowej - B4RT3K
Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego - franekhuta
Minister Komunikacji i Transportu - DiamondBack
Minister Środowiska - Vince
Minister Sportu - Tralfaz
Minister ds. Kultury i Dziedzictwa Narodowego - Tommy
Minister Budownictwa - Endru
Minister bezteki (!!) - Vilku
Minister skarbu państwa i minister ds. kobite kawaii i niekawaii (!!) - Jasmine
Minister ds. M&A - Rammstein
Minister ds. Przestępczości Fansuberskiej - Yaqb
Marszałek Sejmu - Cain
Szef CBA - Lb333
Prezes NBP (pozapartyjny ofkoz ) - s0n1c
Szef TVPA - Ivelios
Szef AiM - Bilek
Pilot Evy 01 - Deshirey
Głównodowodzący elitarnego oddziału mechów - fef212
Głównodowodzący elitarnego oddziału kawaii-ninja i szef wywiadu - Virus (KiRA)
Ojciec Dyrektor - Malkor
Szefowa FBI, CIA, KGB, CHWDP i FLCL - Pa3cja
Oto nasz program:
1. Ustrój zmieniamy na animekrację!!
2. W TV nie będzie ani telenowel, ani Tańca z Gwiazdami, ani BigBrothera. Będą tylko animce bez cenzury.
3. Po 22.00 hentaje non stop.
4. Pielęgniarki, nauczycielki, kobiety-mechanicy, uczennice będą wyglądały jak te z anime.
5. W podstawówce mangi Naruto zamiast podręczników, w gimnazjum Love Hiny a w liceum G.I.T.S'a.
6. Szkoły będą wyglądały jak te japońskie.
7. Sprowadzimy z zagranicy prawdziwe pokemony, baśniowe smoki, czary i wiele innych fantastycznych rzeczy.
8. Porządku będą pilnować mechy.
9. Będziemy kraść z Japonii najnowsze animce, dzięki czemu u nas będą wcześniej!!
10. Jak będziemy potrzebowali więcej terenu, to wezwiemy summony i podbijemy Rosję.
11. Wypożyczymy od Sousuke gaz, który rozpuścił na końcu FMP: Fumoffu i zrzucimy go na główną bazę wypadową Ojca Imperatora, niszcząc tym samym jego bojówki.
12. Dwie wersje kanałów z anime - jedne z dubbingiem, drugie z subami.
13. Zamiast progu dorosłości będziemy przeprowadzać testy IQ, od których to zależeć będzie także możliwość podłączenia do internetu i odwiedzania for internetowych.
14. ANSI będzie finansowane z budżetu państwa.
15. Nie łapiemy suberów, a jedynie tych, którzy sprzedają pirackie anime na allegro za krocie, a do tego dorzucają jeszcze napisy z ansi.
16. Wieeeelkie hale na konwenty, a wstęp za free.
17. 10 000 mieszkań z netem dla bezdomnych otaku.
18. Kara za byle jakie przestępstwo popełnione przez kawaii dziewuszki - dożywotni cosplay.
19. Obowiązkowe nauczanie języka japońskiego w szkole.
Dołącz do grona zadowolonych wyborców PSA, tak jak zrobili to już:
-Prawdziwy Kira,
-Oyashiro-sama,
-Lelouch,
-Człowiek Śmiechu,
i wielu wielu innych.
Jesteśmy otwarci na nowe punkty programu
Głosuj na PSA, to najlepszy przyjaciel człowieka
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
Liczymy oczywiście na konkurencję, z którą moglibyśmy się bluzgać na argumenty
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-27 21:22:49)
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz...właśnie...chlip...zyskaliscie...chlip...wielopokoleniowy...chlip...głos...bo zmusze dzieci by na was głosowały!!! Boże!! Przydałoby sie to naprawde wprowadzic w zycie xD jest jakies wolne ministerstwo dla kazia?:P może ds zagranicznych?:P
Z twoją prezencją idealnie pasujesz do naszej partii. Witamy w rządzie
"Skazany na zajebistość"
Nie wierze że założyłeś ten temat. Swoją drogą to:
[cytuj=Zjadacz]Minister Edukacji - NightHunter [/quote]
Wreszcie jestem w rządzie , teraz będą prawdziwe mundurki, a nie te szmatki Giertycha .
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-22 23:36:16)
chlip czuje sie zaszczycony;)obiecuje że bede przykładnie pracować...żeby każdy fan anime znalazł sie w niebie...i każdy tomxxx,sansiro, i mareczek znalezli sie w piekle xDD(oczywiscie poprzez utrudnianie im życia zagranicą jak już wywalicie ich z kraju;P)
A właśnie, zastrzegam sobie, że jak ktoś będzie bogatszy ode mnie, to sprawdzę jego teczkę, co robili jego dziadkowie, z kim rozmawiał, podsłucham go, nagram, zamknę na 48 a na koniec zakratkuję na cacy. Nikt nie może być bogatszy
"Skazany na zajebistość"
ale partia i tak będzie podlegała nieoficjalnym wpływom niesitniejącego GTW
O tak . Dobry miałem pomysł nie ? Zmienimy świat!
#Suchy, wiesz korupcja to raczej normalne zjawisko ! Wiec np.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-22 23:39:46)
A właśnie, zastrzegam sobie, że jak ktoś będzie bogatszy ode mnie, to sprawdzę jego teczkę, co robili jego dziadkowie, z kim rozmawiał, podsłucham go, nagram, zamknę na 48 a na koniec zakratkuję na cacy. Nikt nie może być bogatszy
Czyli s0ni1c musi się strzec
PS: khadzad witamy w rządzie
ale partia i tak będzie podlegała nieoficjalnym wpływom niesitniejącego GTW
Zniszczymy układy, ale później stworzymy nowe, więc wszystko zostanie po staremu
"Skazany na zajebistość"
Zależy ile zapłącą
Do programu proponuje wdrożyć ustawe: przeciw rydzykowi i demilitaryzacje armi moherów;P
Jak macie jeszcze miejsce, dajcie mi stołek prezesa TVP ANIME. Będą 2 kanały, na jednym anime tylko z napisami, a na drugim z dubbingiem. Wszyscy będą ucieszeni, normalnie prawdziwa utopia. Co wy na to?
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-09-22 23:45:26)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Khadzad - dodano.
Ivelios - wchodzisz.
Radio anime już mamy w ryzach, RiCo będzie nam reklamy robił
EDIT: Ciekawe, czy do wyborów powstanie godna nas konkurencja
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-22 23:50:00)
"Skazany na zajebistość"
Do programu proponuje wdrożyć ustawe: przeciw rydzykowi i demilitaryzacje armi moherów;P
Jako Minister Edukacji, popieram Ministra ds. Zagranicznych .
Won z Rydzykiem i jego moherowymi beretami.
PS: Zjadacz, jakbyś mógł, zmień mi nicka z NightHuntera, na tego jakiego mam na ANSI.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-22 23:54:23)
już wole na LPR zagłosować:D khadzad niee[cholera] Kononowicz na Prezydenta [shithappens][shithappens]<--
Ostatnio edytowany przez Hiead (2007-09-22 23:51:55)
Lol. Załóż konkurencję, to zobaczymy, kto zwycięży
"Skazany na zajebistość"
Hehe... Kononowicz mówi że nie będzie niczego prócz anime i mangi hehe
Hahaha dawno się tak nie ubawiłem. Ja sie podpisuje pod tym rękami i nogami. Jakby taka partia wystartowała to zmuszę wszystkich żeby na nią zagłosowali. Ja się pisze do ministerstwa propagandy. Będę robił edycje i korektę przemówień rządzących :D:D
Zjadacz masz u mnie glos a jak mi sie uda zamataczyc to nawet dwa ale ciiii tylko nikomu ani spowa