Nie jesteś zalogowany.
W takim razie niewiem ja poprostu kliknąłem na ten odnośnik i aktualni ściągam (polecam do tego Bitspirita najlepszy program do torrentów!!!)
oj macie tutaj tez jak sa problemy : http://jezykwaw.je.ohost.de/Captain_Tsu … 45.torrent
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-09-20 15:18:14)
thx, zasysam
ja bym cos zaproponowal niech teraz wsycy posseduja te najnowsze odcinki zeby byly jak najszybciej a ze starszymy to sie jakos poradzi i wogole za duzy torent sie zrobil nie uwazacie:) ie lepiej ne mniejsze;) a tak wogole jezykwaw wielkei pozdro i szacunek dla ciebie
bunio11 napisał:Nie będę tego uploadował ponieważ to potrwa wieki :/ Ale jako, że są chętni cene mogę znizyć Oczywiście jesli ktos inny to wsadzi
Nie chcesz robić torka, ponieważ myślisz, że znajdzie się jakiś baka, który kupi to od ciebie.
Nie czekam na jakiegoś "baka" który ode mnie kupi !!!
To, żę nie mam czasu tego wsadzić to już oznacza to, że chcę to komuś sprzedać ???? Wes się zastanów człowieku co piszesz !!! Jestem tak zajęty, żę nigdy tego nie wsadze, nawet mój net by mi na to nie pozwolił.
jezyk-- Tak słaba jakość, ale zawsze coś
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2007-09-20 16:01:57)
siara -> No wiem ze troche torrent sie rozrosl ale chcialem dac juz wszystko dla tych co wczesniej im sie nie udalo pobrac ,nastepne wrzutki napewno juz nie beda zawieraly poprzdnich odcinkow bo ile razy mozna to samo wstawiac.
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-09-20 20:44:48)
Witam! Co byście powiedzieli, gdybyśmy powrzucali te odcinki na p2m?? moim zdaniem jest to chyba najlepsze z możliwych rozwiązań.
Dlaczego??
Ponieważ będzie można je w każdej chwili ściągnąć, i jak ktoś będzie chciał je ściągnąć po roku, nie będzie się musiał się prosić o seedy.
A przy okazji ściąganie z p2m jest przeważnie znacznie szybsze niż torrenty.
Co wy na to?? Czy ktoś byłby chętny pomóc upnąć odcinki na p2m'a??:D
jestem za
Ostatnio edytowany przez FTS (2007-09-23 13:53:39)
już to zrobiłem są na p2mforum.info , na razie tylko 1-27
skubii a mógłbys wysłac zaproszenie na to forum? moj emial to heros87@o2.pl
nie mam, skończyły mi się, zgłoś się pierwszego, aha i musisz mieć pocztę na gmail'u
Czy ktoś sedeuje te nowe odc czyli od 28 odc od 2 dni stoi na 39.8% i zero seeda można prosić seeda
Ostatnio edytowany przez danio (2007-09-26 17:55:28)
Czy ktoś sedeuje te nowe odc czyli od 28 odc od 2 dni stoi na 39.8% i zero seeda można prosić seeda
no właśnie też jestem "za" od paru dni nie ma seeda co ma wszystkie odcinki i nie ma skąd ściagać cokolwiek nowego :/
cierpliwosci to jest ponad 12GB wiec prosze o wyrozumialosc ja nie mam zajebistego lacza...
mi wogóle prawie nic się nie ściąga
mi wogóle prawie nic się nie ściąga
Klawo że nas o tym informujesz ale przeczytaj POST wyżej!
x
Ostatnio edytowany przez K9999 (2009-07-02 18:49:07)
A mi ściąga.