#1 2007-09-17 22:33:44

uzumaki174
Użytkownik

Poszukiwana redakcja do serwisu o anime.

Hejka.

Tworzę serwis o anime. Tak ogólnie to jest on już ukończony poza tym że brakuje mu trochę działów i stałej pomocy. Chciałbym z nim wystartować aby każdy mógł z niego korzystać. W serwisie już ktoś jest ale nadal brakuje osób od innych spraw. A więc mam do was prośbę:

Lubisz pisać o anime, dodawać tapety, screeny, pisać artykuły, recenzje, opisy, zamieszczać download? jeśli tak to pisz do mnie.
Co jest wymagane:

Znajomość anime. Znajomości Html-a mile widziane (php nie potrzebne ponieważ zarządzanie odbywa sie przez stronę www z poziomu panelu admina)
Jeśli pracowałeś(łaś) już na jakiejś stronie kiedyś to bardzo dobrze.
Przydadzą sie moderatorzy do forum oraz osoby nadzorujące inne sprawy związane z serwisem.

Z góry mówię proszę o osoby poważne. Ponieważ serwis ma być na poziomie, czyli ma zawierać sensowne informacje, być często aktualizowany, być na czasie w świecie mangi i anime z informacjami. Więc liczę na osoby które będą coś robiły.
Wspominając że serwis jest już ukończony z czego tylko brakuje mu drobiazgów, zapewne część z was powie aby podać tu link. Otóż nie podam z logicznych powodów chcę do otwarcia wszystko utrzymać w tajemnicy, więc zainteresowani otrzymają informacje i link kontaktując się ze mną.

Jeśli jesteś chętny(chętna) to pisz na gg nr: 4779550

Pozdro i czekam.

userbarg.jpg

Stopka forum

© Animesub.info 2025