Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
No, a mi się podoba Trochę za dużo podobieństw z Bounto, ale to był już Bleach Nie ta podróbka co oglądamy pod postacią fillerów No i Senna rzeczywiście znakomita postać Ja chyba nawet jeszcze raz obejrzę
Dla mnie ten film był trochę nudny i przwidywalny. Ale w końu mogłem się nasycić 1,5 godzinnym seansem "Bleach'a".
Warto obejrzeć, chociażby po to, żeby zobaczyć czerwieniącego się Ichigo:P
hehe to wczuj się to nie będą takie beznadziejne lol a jak ci się nie podoba to nie oglądaj albo stwórz własne movie'ki mi tak się każdy podobał nie wybrzydzam oczywiście nie pasowało mi kilka rzeczy ale przymykam oko
Sądząc po temacie piszemy tu wrażenia o filmie, nie ważne jakie by były. Temat nie nazywa się "Bleach Memories of Nobody - Wrażenia, pisz że świetny film albo nie pisz wcale".
Twoja argumentacja wygląda tak:
A:Mamy kiepskie drogie
B:To nie musisz po nich jeździć albo sobie zbuduj lepsze.
W ten sposób można wszystko tak skomentować. Wiedz ,że jakbym wiedział ,że film jest tak kiepski to bym go z pewnością nie obejrzał.1,5h Bleacha moglem zamienić na 4 odcinki Boogiepop Phantom, Ech.
A mi się dobrze oglądało, chociaż było to w 3 ratach i przełożyło się na jakieś 5-6h xD Co prawda jest przewidywalny, niestety zawsze lecą schematami w takich produkcjach, ale przyjemnie się oglądało. Świetna animacja, muzyka częsciowo wzięta z serialu, jak dla mnie czas niezmarnowany. Gdy już SLF wyda hardka z chęcią zobaczę kinówkę na spokojnie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Film dobry na YouTube są filmiki też z drugiej kinówki Bleach.
Osobiście film bardzo mi się podobał, obejrzałam go dwa razy. Moja opinia może nie jest obiektywna gdyż jestem bardzo podatna na muzykę podczas oglądania, a w tym filmie była wręcz genialna . Jednak nie zmienia to faktu, ze niektóre ujęcia zapierały dech w piersiach. Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolona, ze go obejrzałam :)i jeszcze raz sie powtarzając bardzo mi sie podobał
Dla mnie bomba . Może fabuła łatwa do przewidzenia ale czego można sie spodziewać po kinówce do Bleach nie oszukujmy sie . Ale za to muzyka jest fajna i Senna super wygląda . Aż mógłbym jeszcze paredziesiąt razy oglądać sceny z nią Ach te oczy
film spodobał mi się bardziej niż seria jestem na ~80 odcinku]
Dobra... wstyd się przyznać, ale w całość to ja film dopiero dzisiaj obejrzałam. Wrażenia... jeżeli chodzi o samą fabułę to jakieś nie wiadomo co to to nie jest, ale przyjemnie się ogląda. Muzyka? Cud, miód i orzeszki, a endingu sobie właśnie słucham. Mam ochotę uczepić się grafiki, bo postacie czasem wyglądały na "zdeczka zmutowane", a po kinówce spodziewałam się czegoś... lepszego, ale i tak nie ma co narzekać. No to pozostaje nam czekać na kolejną kinówkę, która zapewne na DVD wyjdzie we wrześniu 2008
Strony Poprzednia 1 2 3 4