Nie jesteś zalogowany.
ale ANG bo raw mnie nie interesuje jak masz an to daj linka
co sadzicie o chapterze 277 zaskakujacy ciekawe dlaczego grim im pomoaga czyzby aby walczyc z ichigo ?? no i jak myslicie bedzie walka 4 z 6 espady bo grim na koncu nie mial za wesolej miny
co sądzicie o przemianie Grimmjowa? ja osobiście mam co do tego mieszane uczucia, niby fajnie, ale spodziewałem się czegoś lepszego:)
Nie dawno pojawił się chapter 290 . Po przeczytaniu go byłam dość zaintrygowana ostatnia stroną, a dokładnie przemianą Nell. Kto by pomyślał, że ona należała do Espady.
JA ... nie no joke z mojej strony hhe też nie przypuszczałem ale miejmy taką nadzieję że przynajmniej jej się charakterek nie zmieni na ten zły oczywiście ... ulquiora chyba przysnął sobie w tej odchłani
Witam! Nie czytalem mangi, a chcialbym sie dowiedziec czy Grimmjaw Jaggerjack kiedykolwiek odzyska swoja reke i bedzie w pelni sil. Moglby mi ktos na priva odpowiedziec na moje pytanie, zeby tematu nie zasmiecac niepotrzebnie??? Z gory dzieki i pozdrawiam!
Bringer Of Peace
a czy wiadomo juz o numer nell jako espada ?? bo chyba wyglada na to ze ci trzej pusci co sa z ichigo i jego nakama sa wlasnie numerami ( 1,2,3 ) a jesli tak to bardzo mnie ciekawi po ktorej beda stronie no i dlaczego nell zapomniala ze jest espada
moim zdaniem, miała minumum ten co Noitoria, bo tak to nie byłby aż tak wystraszony widząc ją w tej formie, więc sądzę, że była silniejsza od niego. myślę, że w nastepnym chapterze się trochę rozjaśni.
ps. troche to denerwuje, że złe charaktery zaczynają przechodzić na dobrą stronę, no ale cóż tak tu już jest w tego typu mangach:)
Witam! Nie czytalem mangi, a chcialbym sie dowiedziec czy Grimmjaw Jaggerjack kiedykolwiek odzyska swoja reke i bedzie w pelni sil. Moglby mi ktos na priva odpowiedziec na moje pytanie, zeby tematu nie zasmiecac niepotrzebnie??? Z gory dzieki i pozdrawiam!
Odzyskuje swoją rękę, Inoue go wyleczyła.
i wszystko jasne nell ma 3 nr tylko nie mowcie ze ci dwaj idioci naja 1 i 2 bo nie przezyje
Dyskucja?
i wszystko jasne nell ma 3 nr tylko nie mowcie ze ci dwaj idioci naja 1 i 2 bo nie przezyje
Najpierw to by musieli być arrancarami, a nie zwykłymi pustymi.
tego to nie wiesz przeciez o nell tez myslelismy ze jest zwyklym pustym
Lol, to chyba ty tak myślałeś. Nell od początku nie miała typowej maski pustego tylko normalną twarz, w miarę ludzkie ciało (typowe dla każego z Espady przed uwolnieniem swojej mocy) i była o wiele za mała na typowego pustego. Jednak tamci dwaj wyglądali jak zwykli puści, czyli wielcy i prawie, że "bez mózgu". Także nie wiem na jakiej podstawie wyciągnąłeś taki wniosek.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-09-15 09:01:00)
a czy ktos wie co sie dizeje z polska grupa ktora tlumaczy mange bleach ?? bo ich strona nie dziala , czy wiadomo kiedy wroci ??
a czy ktos wie co sie dizeje z polska grupa ktora tlumaczy mange bleach ?? bo ich strona nie dziala , czy wiadomo kiedy wroci ??
może dokładniej...
Bo stronka z której korzystam działa... Więc powiedz o jaką grupę ci chodzi
Zapewne chodzi ci o GBF. Tutaj masz wszystko wyjaśnione.
Dla ludzi, którym 'nie kce' się czytać: GBF przedsięwzięło fuzję z serwisem BhleachHeart, jednak ten drugi został ostatnio zahakowany, co zaowocowało tymczasowym wyłączeniem z działalności. Nowe rozdziały wychodzą, linki na forum (patrz wyżej).
Widzę, że manga się rozkręca... Z pewnością Nell pokona Noitorę , mam taką nadzieję . Ja ściągam Bleach z www.bleach.pl