Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
~fillip75 tytuł tej książki to "Manga. Sztuka Rysowania" Ben Krefta[okej]
Pozdro
PS Zgadzam się w 100% z tobą:D Chociaż myślę że ~diamondback nawet przez kalkę by nie potrafił dobrze narysować tej postaci:P
Jeżeli chodzi o twoje pytanie to nie jest to rysowane przez kalkę
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-09 10:43:45)
mnie sie osobiscie rysuneczek strasznie podoba, chociarz powiem ze troche jakby..."przedobrzony" cieniami, ale fajniutki szczegolnie jak na jeden z pierwszych, masz zdolna siostre rambo ^^
to moze tera skomentuje pokolei XD
Tulix: zarabisty rysunek, naprawde ^^
Wilk: swietna reka tam jak trzyma to....cos XD....(ja kompletnie nieumiem rak rysowac
Ichigo_Bleach: YAAAAAAAAAAAAAY EDO!! ^^ fajniutko ci wyszedl ^^^^^^^^^
no dobra to jak juz dajemy swoje prace...to jakby ktos chcial zajrzec i ocenic moze....to moze sobie poszukac w galley na Yoshiku(na poczadku robilam zdjecia aparatem wiec takie jakby ciemne wyszly....no i...troche ich jest.....ale...staram sie )
^^
..gao...
Dzięki ~Yoshiku[wstyd]
Przeglądałem twoje prace i też bardzo mi się podobają[okej]
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-11 23:39:57)
dzieki rambo ^^
ale jeszcze dalleeeeeko mi do twojej siostry teehee ^^
~Yoshiku nie bądź taka skromna:-D
Aha chciałem zapytać czy rysowałaś to z pamięci?
PS Moim zdaniem każdy kto umieścił tutaj swoje prace bardzo dobrze rysuje....ludzie a myślicie że profesjonalnym rysownikom zawsze wszystko wychodzi[hehe]
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-11 23:48:43)
....przykro mi taka moja natura
a co do rysunkow to...e..z "patrzenia sie na rysunek" rysowalam tylko...Sakure, Zacka, SasuSaku, dwa sasuke i Toshirou'ego (niewiem jak to odmienic XDD)[inaczej mowiac...6 rysunkow z ostatniej strony w galerii] a tak to reszta jest moimi wlasnymi postaciami, rysowalam poprostu co mi do glowy przyszlo XD
no no bardzo podoba mi się ta tapetka z Nyuu.
PS Ja wydasz jakąś mangę to z pewnością ją kupię tylko daj znać:)
Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ^^^^^^^^^^
haha, ciesze sie ze ci sie podoba ^^
....hmm...szczerze?? to gdzies tam we nie jest ta nadzieja mala ze kiedys moze napisze swoja wlasna...mange....bo w sumie podstawy mam...i prawie cala historie ale..jednak jeszcze musze popracowac nad rysunkiem ^^
...ale to jest marzenie...chociarz w sumie ja wierze ze marzenia sie spelniaja...kto wie....cale zycie przedemna XDD
ale dzieki rambo ^^
Życzę powodzenia[okej]
Jak już powstanie manga to ja zrobię anime;)
dzieki ^^
hahaha dobra a potem przebijemy tym BLEACH'a i niekonczaca sie serie Naruto i bedziemy slaaaaawni YEAH!!
*to moze juz zaczniemy XDDDDD*
Mocno średnie. Nie jest złe, ale żeby zrobić z tego mangę, to dziewczyna musi bardziej popracować nad swoją kreską no i oczywiście niech wpadnie na jakąś dobrą fabułę:P Ogólnie póki co, mizernie trochę, ale nie ukrywam, że nie jest to z mojej strony obiektywna opinia. Ja lubię twardą, wyrazistą kreskę i ostre kontrasty. No ale koniec końcem, czy ktoś widział pierwsze prace Kouty Hirano? Takie np. Dai-Doujin Monogatari - śmiać się chce. A najnowsze tomy Hellsinga wymiatają Trening czyni mistrza.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
dzieki ^^
hahaha dobra a potem przebijemy tym BLEACH'a i niekonczaca sie serie Naruto i bedziemy slaaaaawni YEAH!!
*to moze juz zaczniemy XDDDDD*
Jak co to na PM proszę[kombinuje]
No ale koniec końcem, czy ktoś widział pierwsze prace Kouty Hirano? Takie np. Dai-Doujin Monogatari - śmiać się chce. A najnowsze tomy Hellsinga wymiatają Trening czyni mistrza.
noj brejdak cioteczny rysuje pojedyncze strony mangi od 7 lat, i jeszcze nie odwazyl sie nawet zaczac rysowac mangi, ale z tego co mi mowil to te zdanie jest najmadrzejsze ze wrzystkich ktore padly w temacie (nie mowie ze inne to glupoty, bo znajac was pewnie byscie mnie o to posadzili)
Mi się rysunek podoba chociaż właściwie każdy rysunek w stylu "Assassin"[ukryty]mi sie podoba.
Ostatnio edytowany przez Diabetik (2007-09-14 15:16:32)
Mi się rysónek podoba chciasz własciwie każdy rysunek w stylu "Assassin"[ukryty]mi sie podoba
Za to język polski widzę nie bardzo
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 2 3