Nie jesteś zalogowany.
Siema
Znalazłem fajny teledysk na YouTube. Dla fanów Magical Girl Lyrical Nanoha, Fate/Stay Night oraz Fate Testarossy (Ostatnio nieco oszalałem na jej punkcie co zresztą widać[kombinuje])
Fate/Testarossa - Disillusion
(Jak było to przepraszam)
Pozdro[okej]
Do bani. Nigdy bym nie przypuszczał, że można zrobić tak dupiaty amv do tak pięknej piosenki.
Do bani. Nigdy bym nie przypuszczał, że można zrobić tak dupiaty amv do tak pięknej piosenki.
Jeżeli zrobisz lepszy to wtedy uwierzę. mnie się podoba
Uwielbiam ten argument... "jeśli ci sie nie podoba, to zrób lepszy", jest po prostu uber
A co do teledysku to jest lipny... nigdy nie polubiłem tego opa do FS/N bo jest dupiaty.
Teledysk dość wiernie podrobiony a to jest już coś.
Ważne jest by utrzymać timing i klimat.
Jak takie teledyski powinny wyglądać? przykład - RELEASE [Bleach/Card Captor Sakura]
testarossa wypada trochę gorzej ale na poziomie.
Witamy z powrotem Tom
Mi też się nie podoba teledysk.
Pierwszy raz słysze o Fate/Testarossa ;| ale już mi sie nie podoba. co to w ogole za kreska?! Wszyscy sa tam z bananami na twarzy jak by to byl jakis Lucky Star ;| Obraza dla serii Fate i Lucky star
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Fajne. Macie tego więcej?
marcin2 napisał:Do bani. Nigdy bym nie przypuszczał, że można zrobić tak dupiaty amv do tak pięknej piosenki.
Czyli jeśli zrobi(łby) ktoś inni, to byś nie uwierzył?:-D
Wpisz sobie "Disillusion" na youtube;)
Obraza dla serii Fate i Lucky Star
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-11 11:07:57)
A co do teledysku to jest lipny... nigdy nie polubiłem tego opa do FS/N bo jest dupiaty.
Racja, racja. 2 lepszy .
Pierwszy raz słysze o Fate/Testarossa ;| ale już mi sie nie podoba. co to w ogole za kreska?! Wszyscy sa tam z bananami na twarzy jak by to byl jakis Lucky Star ;| Obraza dla serii Fate i Lucky star
Kreska jak kreska ale twój avatar to już pobił wszystko
Czyli jeśli zrobi(łby) ktoś inni, to byś nie uwierzył?:-D
Wpisz sobie "Disillusion" na youtube;)
Ale ja chcę widzieć twój skoro jesteś takim ekspertem8-D
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-11 15:43:59)
marcin2 napisał:Do bani. Nigdy bym nie przypuszczał, że można zrobić tak dupiaty amv do tak pięknej piosenki.
PO co? w necie masz od groma Dużo lepszych AMV no ale że to tobie trzeba podać na tacy inaczej nie uwierzysz (no przecież internet gryzie)
A ten ANV to straszny średniak, kicha.
Co do Magical Girl Lyrical Nanoha , zwykle nie oglądam anime z gatunku magical girl. Jednak to anime jest nawet sympatyczne , ale to pewnie przez techniczny aspekt walk(widziałem tylko 1 sezon).
~Rambo czepiasz się idiotyzmów. Napisałem, że uważam ten amv za kiepski i to jest moja opinia na jego temat. Nie musze sam robić żadnych teledysków, żeby wyrazić swoje zdanie. I nie będę też wdawał się z tobą w takie dziecinady.
Chcieć sobie możesz.
Because that what you want and that what you get
Are two completly different things.
Piosenka przepiękna z Fate Stay. Dużo lepsza niż w drugim openingu.
Ale teledysk jest bardzo słaby. Nie widać tam żadnego zaangażowania.
Ta piosenka pasuje tylko do Fate Stay Night.
Ostatnio edytowany przez mahou33 (2007-09-11 16:16:28)
~Rambo czepiasz się idiotyzmów. Napisałem, że uważam ten amv za kiepski i to jest moja opinia na jego temat. Nie musze sam robić żadnych teledysków, żeby wyrazić swoje zdanie. I nie będę też wdawał się z tobą w takie dziecinady.
Tak myślałem ale widzisz gdybyś robił teledyski tak jak ja to wiedziałbyś ile trzeba w to pracy włożyć. Ja doceniam każdą pracę bo czasami 1 amv robi się bardzo długo.
Chcieć sobie możesz.
No to ja dodam coś od siebie:
Impossible is nothing[szpan]
A czy to znaczy, że jeśli ja robie napisy i wiem jak użo pracy trzeba włożyć w ich tworzenie, to muszę każde napisy oceniać na BDB i się nimi zachwycać?!
NIE. Właśnie najobiektywniej oceniają ludzie, którzy robią coś podobnego (no z pewnymi wyjatkami, których ty jesteś przykładem).
BTW: AMV Lipny, widziałem kilkukrotnie lepsze...
A czy to znaczy, że jeśli ja robie napisy i wiem jak użo pracy trzeba włożyć w ich tworzenie, to muszę każde napisy oceniać na BDB i się nimi zachwycać?!
NIE. Właśnie najobiektywniej oceniają ludzie, którzy robią coś podobnego (no z pewnymi wyjatkami, których ty jesteś przykładem).
Jeżeli ktoś wkłada dużo pracy w tworzone napisy to na pewno będą bardzo dobre i nie ma cudów. No chyba że ty robisz wszystko na "odwal się" to wtedy się nie dziwię że ludzie nisko oceniają.
Po drugie skoro ten teledysk dostał 4/5 to nie jest wcale taki kiepski.
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-11 17:38:31)
Widzę, że tobie trzeba łopatologicznie...
To, że ktoś się napracował robiąc ten AMV nie oznacza, że AMV jest dobry, a robienie czy nie robienie AMVów nie ma rzeczy przy ocenie...
Co do 4/5, przyszło ci do głowy, że na 5 ew 4 głosuja tacy zapaleńcy jak ty, którzy sądzą, że gośc sie napracował to trzeba mu dać 5?
Mi tam osobiście się nie chciało tego nawet OGLĄDNĄĆ do końca, to po ki grzyb miałbym to jeszcze oceniać?!
Słuchaj nie rozumiem o co ci chodzi. Nie interesuje mnie to czy ty go oglądałeś czy nie. Mnie się podobał to dałem 5 a po drugie zrobić taki teledysk nie jest łatwo.
Wiesz może do niektórych spraw trzeba dorosnąć.
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-09-11 21:27:43)
No właśnie rambo... wierz mi, że ciężka praca nie zawsze rowna sie sukces
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/