Nie jesteś zalogowany.
No to ja tez się przyłącze! tudent "Edukacji Muzycznej" na Sanockim PWSZ'cie.
Ja zwykła bibliotekarka, studia zaoczne - bibliotekoznawstwo (bo tylko za takie mi częściowo płacą). Wiek - dość zaawansowana trzydziestka.
Ja jestem inżynierem Informatyki Stosowanej, a teraz studiuję Metody Ilościowe w Ekonomii i Systemy Informacyjne na SGH. Pracuję jako web designer i programista, informatyk i młodszy asystent rzeczoznawcy w firmie nieruchomości oraz jako przedstawiciel bankowy do spraw fotoinspekcji
Obecnie bezrobotny bez prawa do zasiłku ( )... o 14 mam rozmowe kwalifikacyjną...[wstyd]
2 rok Politologii na WSHE w Sieradzu i narazie nie pracuje (rodzice boją się utraty stypendium)
po ukończeniu zrobie coś jeszcze, może wróce na Uniwersytet i skończe Prawo które niestety musiłem przerwać
na obu kierunkach wiele rzeczy się powtarza
Właśnie zaczynam drugi rok matematyki dziennnej na UŚ. Narazie jakiejś szczególnej pracy zarobkowej nie stwierdzono...
muahahaha ja tez jestem z WSTE ... tylko ze ja jestem na 2 roku IS dzienne. w sumie zadko sie udzielam na animesub ale sledze na biezaco co sie tutaj dzieje
jezu sami studenci......a ja koncze liceum profilowane socjalne a weekendy pracuje jako Dj-ka w dyskotece ( www.podkowaclub.prv.pl)
II rok farmacji - Collegium Medicum UJ.
Ja studiuje na UJ religioznawstwo i kulturoznawstwo srodziemnomorskie, 4 rok. Zajmuje sie glownie religia, mitami im magia. To sa dopiero studia z perspektywami na przyszlosc:P
Studiuje na AGH w Krakowie, Wydział Górnictwa i Geoinżynierii, kierunek - Inżynieria Środowiska, specjalność - Zagospodarowanie Surowców Wtórnych i Odpadowych. Obecnie zaczynam 5 (ostatni) rok. Praca - niepłatna (trza coś przy domu w końcu robić )
2 rok na wydziale socjologiczno ekonomicznym na uniwerku w lodzi kierunek finanse i bankowosc:)
Jestem mgr inż. budownictwa po Politechnice Rzeszowskiej. Od roku pracuje w Warszawie.
Rozpocząłem w tym roku studia na WSEiZ w Wa-wie, kierunek: Informatyka i ekonometria, specjalność: grafika komputerowa i budowa serwisów internetowych...
Praca: dorabiam w supermarkecie
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Studiuję informatykę na 2'gim roku w MILA College, rozglądam się za jakąś pracą (Płock, Warszawa:) )
Imperare sibi maximum est imperium
nauka:
Student Wydziału Mechanicznego Politechniki Łódzkiej - 3ci rok, studia dzienne inż.-mgr + to co sam się z książek nauczę
praca:
Kierownik działu informatycznego w firmie zajmującej się digitalizacją danych (np starych księgozbiorów)
praca związana z hobby:
administrator Manganime, koder na zasadzie "wolny strzelec"
Od pon. - pt. = administrator/tłumacz/programista w AMM-KOMPUTER (amm.net.pl, windows-hosting.pl)
Od sob. - N. = Wyższa Szkoła Komunikacji i Zarządzania w Poznaniu (II rok, informatyka zaocznie).
Dwa dni wolnego raz na dwa tygodnie są zdecydowanie passe
Prawo na UŁ. Praca... jak się trafi:) Obecnie interesuje mnie praca za granicą:)
Uzupełniające magisterskie UMCS. Szkoda gadać - administracja:P.
A praca jako planner transportu w dużej zagranicznej firmie... (czyli jak to się mówi stresuję innych sam się stresując...:)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...