Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
torrenty maja to do siebie ze zawieraja CRC tego pliku, jesli masz uTorrenta to mozesz sprawdzić czy dobrze sie sciagnal
komenda -> Force ReCheck
te ISO to i tak reencode:P
raziel - wolisz upscale?
hatake nie chodzi mi o orginalne 720p i nie chodzi mi o zwiekszanie sztucznie rozdzialki
ps a co do tego iso to nie jest orginalne ??
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-09-08 13:47:36)
hatake nie chodzi mi o orginalne 720p i nie chodzi mi o zwiekszanie sztucznie rozdzialki
ps a co do tego iso to nie jest orginalne ??
No to o co ci chodzi. xD
reencode - np. skompresowany z DVD9 do DVD5, taniej bo DVD5 jedna, ale jakość czasami... ale te DVD9 i tak mają po 4,9, 5,1 gb wiec tam nie robi zbytnio różnicy.
Wie ktoś kiedy będą PL napisy do tego MOVIE i kiedy [DB] wyda ta kinówkę ?
A czemu tylko DB i DB?
A ja se poczekam na Flomp-Rumbel i co:P
Pytam o [DB] ponieważ już do ich tłumaczenia sie przyzwyczaiłem :]]
To jak z tymi napisami ?
LOL to po co pytasz o napisy skoro czytasz tłumaczenie db ( bo mówiłeś że się przyzwyczaiłeś do nich ) xDDDD
Tzw. lubię jak ktos tłumaczy z tych hardsubów :]
Są dobre i tyle :]
Proszę8-D
Boże no i co z tego że DB przetłumaczyło:/ ja tak Hayate np: wole Flomp-Rumbel lub wiele innych grup które tłumaczą Naruto i Bleach bo DB to jak dla mnie grupa koszmarna :/ I mam tylko nadzieję że jak ktoś będzie tłumaczył movie to nie od DB
Ja tam ciągnę od DB, przyzwyczaiłem się do ich kwiatków, więc nie robi mi to wielkiej różnicy, przecież tłumaczył na ich podstawie nie będę:P
~lukaszplpl
Jak może Ci to przeszkadzać, DB, czy nie? Przecież i tak czekasz na txt-pl.:)
I mam tylko nadzieję że jak ktoś będzie tłumaczył movie to nie od DB
Złudna nadzieja. Pewniakiem ktoś będzie tłumaczył od DB, bo to jest już standardowa grupa kojarzona z Naurto i Bleachem (w moim przekonaniu). Ew. ktoś potem doda synchro do innej grupy jak bedzie trzeba i tyle.
Ja tam ciągnę od DB, przyzwyczaiłem się do ich kwiatków, więc nie robi mi to wielkiej różnicy, przecież tłumaczył na ich podstawie nie będę:P
~lukaszplpl
Jak może Ci to przeszkadzać, DB, czy nie? Przecież i tak czekasz na txt-pl.:)
ale jak są napisy dobre bo jak są jakieś marne lub nie ma wcale (a marnych napisów niestety też jest nie mało) to wolę oglądać na eng subkach lecz ja po prostu DB nie trawie dlatego wole już czekać nawet ten miesiąc czy dwa ale żeby ktoś inny przetłumaczył wtedy obejrzę mam tylko nadzieję że DB to nie będzie jedyną grupa która przetłumaczy bleacha
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-09-09 11:51:39)
dla zainteresowanych którzy nie mogą korzystać z torrentów: Bleach Memories of Nobody [DB] http
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-09-09 12:31:35)
Tak długo na niego czekaliśmy, mógł być nieco lepszy, ale nie zawiodłem się:)
Całe szczęście, nie był pokroju naruto movie 3... czego nie zapomnimy - "red ribbon":P
Ale liczę ta to, że drugi będzie lepszy!
Czym ściągaliście że już macie? U mnie na bit torrencie download ~1kb a upload jakieś 20 więc po od wczoraj mam jakieś 4%[cholera]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna