Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy znacie może adres dobrej stronki, na której podane są informacje dotyczące daty wydania kolejnych odcinków anime...chodzi mi głównie o Naruto Shippuudena...mianowicie: RAW powinien wyjść już jakieś 2 dni temu a tu nic. Szukałem na google, ale doszukałem się samych badziewnych serwisów. Byłbym bardzo wdzięczny za linka
AniDB...
niech zgadnę: tego osta masz za zakładanie durnych tematów?
omg 17 lat O.o AniDB, Google, forum ANSI. Ludzie wiecie co to jest anime i skąd je zdobyć, a nie wiecie jak sprawdzić info o nim . . .
Tak jak mówił poprzednik, zobacz temat o Naruto. Masz tam napisane, ze w tym tygodniu go nie ma.
P.S. 2Pac amaru shakur forever !!! kozak(stare czasy ^^)
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2007-09-07 22:25:38)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Co do tej stronki anidb to kiedy klikam na linka wyskakuje mi plik do zapisania...jest to dla mnie totalnie niejasne...prosiłbym o pomoc, a ty Piter666 powinieneś dostać warna za brak umiejętności korzystania z painta.
Lol, czyżby nam sie szykował kolejny mareczek lub sansiro xDDDD?
Co do tej stronki anidb to kiedy klikam na linka wyskakuje mi plik do zapisania...jest to dla mnie totalnie niejasne...prosiłbym o pomoc, a ty Piter666 powinieneś dostać warna za brak umiejętności korzystania z painta.
Znany problem. Jeśli łączysz się przez adres proxy - wyłącz go. Jeśli bezpośrednio - łącz sie przez swój adres proxy [pytaj o niego administratora swojej sieci]
Zamykam.
Imperare sibi maximum est imperium
Strony 1