Nie jesteś zalogowany.
Japońskie i koreańskie gry są niesamoite. Ledwie chwile temu znalazłem na youtubie coś ciekawego co może choć kieruje nasze tchnienia ku dalekiemu wschodowi nie ma postaci anime. To naprawde warto obejrzeć jeśli kręci cię animacja lub tym bardziej fantastyka.
Mowa o Heavenly Sword - "Mistyczny daleki wschód? Tylko z grą Heavenly Sword, gdzie dynamiczna akcja, machanie mieczem, bicie i walka nie kończą się nigdy. W grze bliżej poznamy pewną wojowniczkę, której codziennym zajęciem jest walka na arenie. To właśnie pojedynki gladiatorów są podstawowym tematem gry. Heavenly Sword to przede wszystkim dynamiczna rozgrywka. Jako gladiator, będziemy podnosili nasze umiejętności, zdobywali nowe ciosy oraz zestawy broni, dzięki czemu zabijanie stanie się prostsze i bardziej efektowne. To właśnie o efekt chodzi tu najbardziej, bo przecież walki odbywają się na arenach i stanowią show dla widzów.(..)"
A oto skarb jaki znalazłem. Doskonałe w swej prostocie ^^ :
Heavenly Sword - Legend of the Sword (odcinek 1)
Heavenly Sword - Legend of the Sword (odcinek 2)
Heavenly Sword - Legend of the Sword (odcinek 3)
Heavenly Sword - Legend of the Sword (odcinek 4)
Heavenly Sword - Legend of the Sword (odcinek 5)
Animowane opowieści w powiązane z grą.
Tylko na starcie dodaj, że chodzi o grę na PS3 by spora część z nas nie robiła sobie nadziei
Bo trochę czasu minie nim cena będzie bardziej w granicach przyzwoitości
Może jestem jakiś inny, ale gry tego typu mnie jakoś nie zachwycają... Żyjemy w czasach next-genów, pięknych grafik, nowych technologi, a ja jakoś dalej wole pykać w stare dobre gry jak diablo,mgs czy silent hill Wiem jestem dziwny, ale śmiać mi sie chce jak czytam że wychodzi najnowsza część NFS - Diamond Porshe Deluxe XXL, albo inne gnioty, ktore poza grafika są tylko odgrzewanymi kotletami
Może jestem jakiś inny, ale gry tego typu mnie jakoś nie zachwycają... Żyjemy w czasach next-genów, pięknych grafik, nowych technologi, a ja jakoś dalej wole pykać w stare dobre gry jak diablo,mgs czy silent hill Wiem jestem dziwny, ale śmiać mi sie chce jak czytam że wychodzi najnowsza część NFS - Diamond Porshe Deluxe XXL, albo inne gnioty, ktore poza grafika są tylko odgrzewanymi kotletami
hehe no to nie jestem jedyny ;p dla mnie god of wary i tego typu gierki to kaszana to sągry na 10 min jak byłem młodszy to takie gry mnie rajcowały a teraz bawią mnie gry w których trza najmniej zabijać patrz mgs czy np hitman heh
niestety coraz mniej jest takich gierek :(
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-09-06 02:16:15)
Ja czasem lubię pograć w taką nawalankę. Ostatnie tytuły z serii Prince of Persia też podpadały pod taką nawalankę A sam trailer mnie powalił Może jednak trzeba pomyśleć nad PS3 xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kumpel ma PS3 i widziałem tą gierkę(demo) i mogę powiedzieć, że jak komuś się podobała Prince of Persia, to w tej grze by się zakochał. Klimacik fajny, animacja o niebo lepsza niż w PoP. Combosów jest od zawalenia i naprawdę można pokonać przeciwników na kilkanaście sposobów.
Co do nowych gier, to mają super grafę, animację itp., ale jakoś mnie to nie kręci. A co do starych gier, to jeszcze gorzej, bo nie lubię grać w starocie i jestem graczem, a raczej byłem, bo już nie gram, który jak przejdzie grę raz, dwa-cztery, bo jest naprawdę fajna, to już jej nie włączę.
Kumpel ma PS3 i widziałem tą gierkę(demo) i mogę powiedzieć, że jak komuś się podobała Prince of Persia, to w tej grze by się zakochał.
a jak ktoś uwielbia Gods of War 1 i 2 a nie znosi wszystkich 3 części Prince of Persia to co wtedy?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-09-07 01:46:53)
Jak dobrze pójdzie to będziecie mieli Heavenly Sword w polskim wydaniu i lepszejjakości niż YouTube
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-09-07 02:18:30)
a jak ktoś uwielbia Gods of War 1 i 2 a nie znosi wszystkich 3 części Prince of Persia to co wtedy?
No to też ci się bardzo spodoba. Gra zdecydowanie jest lepsza od Pop i GoW.
Jak dobrze pójdzie to będziecie mieli Heavenly Sword w polskim wydaniu i lepszejjakości niż YouTube
A skąd masz to info?
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-09-07 07:30:07)
A gra jakoś nie zachwyca. Fajna była jak ją zapowiedzieli dawno temu.
Grałeś przynajmniej?