Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam zamiar zakupic myszke interesuje mnie taka :
Myszka
Czy to dobry wybor??
Każda myszka jest dobra, póki się nie zepsuje
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ale do czego ma być ta myszka? Jak do zwykłego buszowania po necie i pogrywanie w jakieś gierki, to idź do najbliższego sklepu i kup pierwszą lepszą.
Ale do czego ma być ta myszka? Jak do zwykłego buszowania po necie i pogrywanie w jakieś gierki, to idź do najbliższego sklepu i kup pierwszą lepszą.
Do pogrania w gierki, np. typu FPS potrzebne są dobre myszki. Jeżeli do takich gierek to polecam
http://allegro.pl/item228952771_idealna … 0_dpi.html
lub
Mam zamiar zakupic myszke interesuje mnie taka :
MyszkaCzy to dobry wybor??
Tak nawet bardzo dobry wybor, bo to moja myszka
Co do wypowiedzi Lompiego. Nom te dwa logitech sa najlepsze do gier wlasnie sam zmienilem tego mx610 na nowa G5.
to polecam myszke IE 3.0 Mikrosoftu przez wielu graczy uwazana za najlepsza myszke polecam kupilem sobie i bardzo mi sie podoba, oczywiscie zalezy jeszcze czy chcesz wydac 120 zl
Od 2 lat mam XM510 ligitecha i jestem bardzo zadowolony, osobiscie nie polecam bez przewodowych bo akumulatorki/baterie rozladowywuja sie w najmniej odpowiednim momencie...
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-09-04 19:09:05)
nom ja mam bezprzewodowa i mnie dobija to ladowanie ale tak do gier itd to nei narzekam tylko to ladowanie
Ładowanie? Nie ma problemu... jak padną baterie, to wyjmuje się zapasówki, a akumulatirki wstawia do stacji ładowania. Po paru godzinach (w moim przypadku 2,5) mamy już w pełni naładowane ogniwa. To aż takie uciążliwe?
Oczywiście tylko bezprzewodowe...
Osobiście polecałbym tą. Działa jakieś 5 lat, ma dobre wyczucie i mało pobiera energii. I te kolorki...
A tak szczerze: polecałbym tą
Pewnie ze uciazliwe jak sie nie ma zapasowek, mialem ponad 2 lata bezprzewodowa myszke i i wiem jak to moze wnerwiac kiedy baterie padna, a nigdy niechcialo mi sie zawracac glowy takimi duperelami jak zapasowa bateria
lol ja używam takiej za 7zł, jeszcze na kulkę
Kilka lat temu grałem na takich w CS i jeden kit, zabijało się takich co mieli gryzonie za 200zł.
Nie markowa mycha lecz chęć szczera zrobi z Ciebie super killera.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
wpisz w allegro A4Tech X-750BF Snake (nie sciera sie na niej lakier i mniej sie slizga), dobra mysz za rozsadne pieniadze
Każdy ma inne priorytety, dla mnie liczy się to jak mysz leży w dłoni, mam w/w X-750F i żałuje zakupu ( niestety nie dysponowałem gotówka na mysz pokroju mx518 ), mój stary gryzoń od Creativa ( jeśli chodzi o optykę to zdecydowanie gorszy ) leżał o niebo lepiej w dłoni, przez co gra była zdecydowanie bardziej komfortowa, niestety pewnego dnia odmówił posłuszeństwa.
Na twoim miejscu przejechał bym sie po marketach, i wziął do łapy interesujące cię myszy.
Dla mnie się liczy fakt, żebym miał myszkę takiego samego kształtu, z kompem dostałem 2 lata temu jakąś badziewną mychę, ale przyzwyczaiłem się do niej i teraz jak mi sie rozwali, to kupuje taki sam badziew. Tylko jak zmienia sie dpi to są problemy później z ustawieniem czułości w Counter Strike. ^.-
Strony 1