Nie jesteś zalogowany.
ah ohhhh.... /\/\/\/---------------- piiii
Dla mnie to też już przesada, mi się wydaje że co poniektórzy powinni wkoncu zerwać z myszką, zdradzić klawiaturę i znaleźć sobie kogoś.
może znajdę jakąś fankę >> link :>
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Teraz ja się ujawnię www.tenshi1991.fotka.pl tylko proszę o łagodne komentarze
A to moje Zdjęcie z rozpoczęcia roku szkolnego:]
O fajne zdjęcie
tenshi masz w tymsamy dniu urodzinki co ja tylko rocznik nie ten
A to koziorożec jesteś ... racja roczniki nie te
Trzeba zetrzeć kurz z wątku toteż Tandem HQ postanowił pokazać swoje oblicze xD Mroczna natura wyszła na tym zdjęciu, chociaż może to z powodu tego, że ciemno było xD W każdym bądź razie coś tam widać
[URL=http://img58.imageshack.us/my.php?image=kajdankigc6.jpg][/URL]
p.s. na miniaturce praktycznie nic nie widać, więc lepiej kliknąć na nią xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kajdany? lol:D
A żeby ci kluczyk do ustępu wpadł!:P
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-04 14:26:06)
Kajdany? lol:D
A żeby ci kluczyk do ustępu wpadł!:P[/cytuj
Na wszelki wypadek mam zawsze ze sobą piłę do metalu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
hehe ;] gdybym mial na tym kompie swoje foto to bym wrzucucil ;] hehe lee wiedzialem nie ma ladnych lasek ktore ogladaja anime lub czytaja mange hehe ale za to jest 80% chlopkkow na tym forum... ja ie jestem gejem ale gej na tym forum ma fajnie nie zebym chcial ... pozdro ;]
hehe lee wiedzialem nie ma ladnych lasek ktore ogladaja anime lub czytaja mange
Współczuję ślepoty...
"Skazany na zajebistość"
hehe ;] gdybym mial na tym kompie swoje foto to bym wrzucucil ;] hehe lee wiedzialem nie ma ladnych lasek ktore ogladaja anime lub czytaja mange hehe ale za to jest 80% chlopkkow na tym forum... ja ie jestem gejem ale gej na tym forum ma fajnie nie zebym chcial ... pozdro ;]
Widać nie przeglądałeś tego wątku, świeżaku I nie obrażaj mojej kobiety
Błądzisz synu, błądzisz:( Co do tego geja to właściwie co taki homoseksualista ma z pisania na forum? Co innego gdy trafi na watek podobny do tego. Idąc tym tropem ktoś może mieć uciechę z wątku typu "pokaż swojego zwierzaka"xD
Hehe, nudziło mi się troszkę
Zrobiłem cuś takiego
Opinie mile widziane
Galeria Userów ANSI
Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2007-09-05 17:57:31)
no musiało ci sie nudzić..ale zawsze to jakaś kreatywność
Ps. już nawet zapomniałem ze wsadziłem tu zdjęcie..nie wiem co mnie kiedyś podkusiło ;]
pełnometalowy napisał:hehe ;] gdybym mial na tym kompie swoje foto to bym wrzucucil ;] hehe lee wiedzialem nie ma ladnych lasek ktore ogladaja anime lub czytaja mange hehe ale za to jest 80% chlopkkow na tym forum... ja ie jestem gejem ale gej na tym forum ma fajnie nie zebym chcial ... pozdro ;]
Błądzisz synu, błądzisz:( Co do tego geja to właściwie co taki homoseksualista ma z pisania na forum? Co innego gdy trafi na watek podobny do tego. Idąc tym tropem ktoś może mieć uciechę z wątku typu "pokaż swojego zwierzaka"xD
chyba zwieracza