Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
http://star.trek.nemesis.filmweb.pl/
Scenarzysta osławionego "Gladiatora" napisał scenariusz do dziesiątego filmu z serii Star Trek, ostatniego z załogą znaną z serialu "Star Trek: The Next Generation".
Enterprise-E znajdzie się w wirze wydarzeń koncentrujących się wokół eksperymentów z klonowaniem i niespodziewanie aktywnych Romulan...
już za chwilę w tv... zapraszam do rozmowy o ST...chyba są tutaj jacyś FANI ???
:O kiedy ja to widziałem, z 3 lata temu co najmniej
dla mnie w ogóle nie trzymał klimatu serii
ja byłem w kinie... fakt ma inny klimat. Romulanie zupełnie inni... troszkę za efektywny...ale to nadal star trek. Zachęcam do obejrzenia.
wlasnie bede to ogladac
HEJ dzisiaj będa DWA FILMY STA TREKA !!!!! będzie 4 powrót na ziemie!!! JUUUHUUUUU (tak jak bym tego 1000 razy nie widział
)
ok ale na jakich kanalach beda te filmy ??
na ALE KINO Nemeziis już się rozpoczął xD właśnie przegapiłeś jak DATA (Dejta) śpiewał na ślubie Rikera xD
ok ale na jakich kanalach beda te filmy ??
Wcześniej w temacie było - ALE KINO
jakiś 'mądry' mod usunął? -_-
ok a ten drugi ??
ten drugi też...zaraz bo NEMEZIS ale ten drugi jest z serii THE ORIGINAL SERIES a NEMEZIS to the next generation
Ktoś jeszcze ogląda teraz ? ^^ Widzieliście skok daty w samochodziku ? Daimos ... normalnie daimos... DZaaaSTINN
Tak kiedyś mnie to fascynowało, jak teraz anime Szkoda, że nie puszczają serii Voyager. Kiedyś raziło mnie, że kobietę zrobili KAPITANEM, ale teraz uważam tamtą serię za najciekawszą. Bo ta obecna, to jakoś nie widzę znacznej różnicy od np. SEA QUEST
A NEMESIS jak najbardziej OKEY. Nie ma to jak łysy CEEPTANN
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-09-01 20:52:40)
Polecam pierwszy serial, prawdziwy hardcore. Wychowałem się na tym, oglądałem przez satelitę na jakimś niemieckim kanale. Rozumiałem 3 po 3, teraz trochę więcej potrafię lecz tamte czasy były najlepsze. A anime po francusku. Po co nam tyle kanałów, wystarczyła by satelita z odkodowanymi zagranicznymi kanałami i mamy wysyp lingwistów.
mi najbardziej podobała się Stacja kosmiczna. Oryginalny tytuł DEEP SPACE NINE. W polsce nie puścili sezonu 6 i 7 ale te można sobie ściągnąć ^^ Voyagera nie trafie... to już wolę tego nowego Enterprise ^^
Strony 1