Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hi jestem z Opoczna i jest ktos kto sie interesuje anime i wymiana
Spis pod avatarem WWW
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-09-01 16:14:50)
z naszej dziury to raczej nie znajdziesz juz nikogo do wymiany
jak to nie ja jestem z lodzi a raczej mieszkam kolo lodzi ale o wymianie nie myslalem
mowie o miescie
Jak chcecie jakies anime ^^ zgłoście się z listą do mnie w paźdzerniku. We wrześniu niestety będę niedostępny.
Ja się nie wymieniam! Wplacacie mi na konto kase za zużyte płytki na wasze anime - 1 DVD verbatium = 1 zł + koszty przesyłki zazwyczaj około 7 zł .
Nagrywam kompletnie za free, nie pobieram żadnych dodatkowych opłat, jedyne koszty to zużyte płytki + przesyłka - poprostu pomgam ludziom zdobyć anime ^^.
No chyba że bywacie w Radomsku (to tez woj. łódzkie) to możemy sie zgadać kiedyś - bywam z raz na miesiąc w Radomsku.
Jeśli ktoś z was jest z Łodzi to hmm możliwe że była by opcja, aby podać przesyłke znajomej która tam studiuje, ale szybciej chyba będzie pocztą.
Jeśli jest was więcej to lepiej dla was bo wszytsko wysle w jednej paczce = 1x koszt przesyłki , ale jak mówie wszytsko doopiero w październiku .
Jak coś to kontakt macie w proifilu .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-01 18:39:17)
lukasz widze ze foru odwiedzasz
jaki piekny avatar masz
luczek zapomniales o sakurci, otoz ona tez ma troche anime, ale nie tyle co my
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-09-02 01:05:06)
hmmmm... chetnie ja poznam
chcesz to mgoe dac ci jej namiary na gg (zabije mnie, ze rozdaje jej numer) o i doszlo mi troche nowych animcow
stary musisz mi nagrac plytke sailorek bo mam duplikat, bede miec kopie ale brakuje mi 1 dvd, nagraj na swoja a ja ci dam czysta i trzeba sie styknac i poodawac sobie plytki
lukasz avatar z death nota?
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-09-02 22:24:04)
Shingetsutan Tsukihime dzisiaj zaktualizuje spis i odezwe sie jutro na przerwie moze wpadne do was do szkoly to sie zgadamy jakos.
Strony 1