Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ohayo czy istnieją jakieś anime o snajperach jak tak to prosiłbym o ich tytuły i ewentualnie linki skąd mogę je zassać z góry dziękuje:P
Ciężko będzie... możesz spróbować z Ghost in the Shell S.A.C - ale mało snajperskich akcji było w sumie. Nie wiem jak z 2nd GIG.
Ohayo czy istnieją jakieś anime o snajperach jak tak to prosiłbym o ich tytuły i ewentualnie linki skąd mogę je zassać z góry dziękuje:P
W SunaBouzu (Desert Punk) znajdziesz w pytę pojedynki snajperów (w ogóle to jest bajka dla fetyszystów - maniaków broni palnej, choć nie tylko dla nich).
Gunslinger Girl
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
City Hunter, Angel Heart.
W Trigunie był snajper.
Tak samo w FMP.
"Skazany na zajebistość"
Tytuły które wymieniacie w większości nie są o snajperach .
Nie wiem jak z Desert Punkiem , City Hunter, Angel Heart , ale reszta tytuł niewiele ma wspólnego ze snajperami - ot tylko sie taki od czasu do czasu przewinie.
Heh chciałem zadać podobne pytanie Ale chodzi mi ogólnie o broń palną (yeah, straszny ze mnie maniak ), tylko jeden warunek: dobra kreska! Tak jak m.in. w Gunslinger Girl. Całkiem niedawno to oglądałem i teraz zaczynam ściągać to SunaBouzu, ale może jeszcze coś?
Tytuły które wymieniacie w większości nie są o snajperach .
Właściwie to nie ma typowego anime opowiadającego o snajperach, w większości snajperskie motywy występują w pojedynczych odcinkach i dość epizodycznie (w Gantzu też była snajperska zajawka - akcja ze świątynia), a szkoda, bo przydała by się poważna snajperska historia
Heh chciałem zadać podobne pytanie Ale chodzi mi ogólnie o broń palną (yeah, straszny ze mnie maniak ), tylko jeden warunek: dobra kreska! Tak jak m.in. w Gunslinger Girl. Całkiem niedawno to oglądałem i teraz zaczynam ściągać to SunaBouzu, ale może jeszcze coś?
Zdecydowanie Battle Royale, ale to manga.
(w Gantzu też była snajperska zajawka - akcja ze świątynia), a szkoda, bo przydała by się poważna snajperska historia
Zdecydowanie tak.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-08-31 20:27:44)
Deserowy Panek z początku prawdopodobnie Cię nie zachwyci, ale po czterech odcinkach zrozumiesz, co miałem na myśli. Dość powiedzieć, że rysunki nie są może jakieś totalnie serwisowe, ale mają klasę. Radzę się nie zniechęcać przedwcześnie.
Najlepszy epizod traktujący o snajperach to ten z GITS-a ( chyba dwójki ).
Strony 1