Nie jesteś zalogowany.
trzeba jeszcze dodać ilość odsłon danego tematu bo nie ma.
Nie wiem czy to u mnie czy to wina serwera ale nie mogę wejść w żadne komentarze do napisów.
Po co te reklamy? Tzn. są małe, textowe, nawet nie rzucają się w czerwonym tle...
Reklama jest po to, by sprawdzić czy ANSI nie mogło by się samo utrzymać, wtedy nie byłyby potrzebne żadne zrzutki.
Komentarze tymczasowo zniknęły, bo zwyczajnie nie działają
Jutro postaram się coś z nimi zrobić.
kiedy chciałem ściągnąć napisy do claymore 22 dopiero za 5 razem mi się udało ponieważ wyskakiwało mi powiadomienie o jakimś błędzie zabezpieczeń.
Jaką masz przeglądarkę? Czy u kogoś jeszcze ten problem nagminnie występuje?
trzeba jeszcze dodać ilość odsłon danego tematu bo nie ma.
Ilość odsłon jest widoczna w samym temacie, czy jest sens przywracać te info na str. główną nie wiem...
Imperare sibi maximum est imperium
[cytuj]Jaką masz przeglądarkę? Czy u kogoś jeszcze ten problem nagminnie występuje?[/quote]
czasami wystepuje u mnie, ale wtedy wystarczy, ze odswieze stronke i juz sciaga bez problemu. Mam opere
mi się to zdarzyło 2 razy, a mam firefoxa
O, wlasnie. Mi tez sie tak czasami zdarza, ale tylko wtedy kiedy nie jestem zalogowana na stronie.
Mnie osobiście dobija czas ładowania strony, który dzisiaj przechodzi już samego siebie.
"Skazany na zajebistość"
Nie moge napisac komentarza ani nawet otworzyc ta strone z komentarzami.
z komentarzami możecie sobie radzić tak (do momentu aż nie zostaną naprawione):
http://animesub.info/komentarze/tresc.php?id=xxxxx
w miejsce x'ów wstawić numer komentarzy
skąd to wziąć? Kiedy najedziecie na link do danych komentarzy na dole wyświetli wam się coś takiego javascript:PK(xxxxx)
to co jest zamiast x'ów (jakieś cyferki) wystarczy przepisać do adresu
Pozdrawiam
(wiem, że to nie miejsce na takie porady, ale nie chciałem tworzyć nowego tematu )
blad zabezpieczen pojawia mi sie zawsze gdy chce sciagnac wyszukiwane napisy, ale tylko gdy przegladarka (firefox) zostaje bezczynna na jakis czas. np wyszukuje dany tytul sciagam 1 ep, po obejrzeniu chce sciagnac 2 i wtedy bankowo mam blad zabezpieczen.
Wydaje mi się, że naprawiłem komentarze.
Poprawiłem też wygląd reklamy (BTW, nawet coś ciekawego tam czasem reklamują ;-)
Z tym błędem zabezpieczeń... to przekroczyłeś czas sesji. Ale chyba nie wszyscy mają błąd zabezpieczeń tylko po jakimś czasie od wyszukania...
Hmm... trzeba to będzie dopisać do listy 'to do'
Imperare sibi maximum est imperium
komentarze u mnie działają
@Kane, nie wiem czy już ktoś o tym wspominał, bo nie czytałem tego wszystkiego. Więc nie krzycz. xD
Dlaczego nie ma opcji "Chcesz dodać koleje suby do tego anime?"? Pojawiała się ona po dodaniu jakiś napisów i dodawanie następnych trwało bardzo krótko, a teraz trzeba za każdym razem robić wszystko od nowa. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi, bo strasznie zamotałem.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-08-31 09:10:45)
Ech, dlaczego akurat reklamy google, jak ja sobie je zablokowałem? No cóż, trzeba będzie je odblokować. A tak mnie wkurzały.
Jeśli chodzi o reklamę, to wystarczy za pomocą Adblock Plus(dodatek do Firefox'a) zablokować ten adresik http://pagead2.googlesyndication.com i już nic tam nie ma.
Jeśli chodzi o reklamę, to wystarczy za pomocą Adblock Plus(dodatek do Firefox'a) zablokować ten adresik http://pagead2.googlesyndication.com i już nic tam nie ma.
LOL!!!
KAne, jednak zrzutka będzie za rok potrzebna... wystarczy poczytać forum :/
a czy nie mozna by przeniesc tych reklam PONIZEJ ostatnich komentarzy??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
a czy nie mozna by przeniesc tych reklam PONIZEJ ostatnich komentarzy??
Dokładnie.
"Skazany na zajebistość"
Odnośnie reklam to uważam, że sa kompletnie bez sensu i zbędne na takiej stronie . Kasy z tego i tak nie będzie ponieważ, nikt na to nie będzie klikał.
Jeśli będzie potrzebna kasa to raz na rok, wydaje mi się że fani anime którzy kożystają z ANSI napewno dołożą parę groszy , tak jak to było niedawno .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-08-31 14:43:26)
Odnośnie reklam to uważam, że sa kompletnie bez sensu i zbędne na takiej stronie . Kasy z tego i tak nie będzie ponieważ, nikt na to nie będzie klikał.
Jeśli będą między Forum a ostatnimi komentarzami, to będą klikać - nawet jeśli będą to kliknięcia przypadkowe. Co więcej, właśnie takie umieszczenie reklam jest najbardziej w tym przypadku skuteczne.