Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Często sie zdarza, ze lud w komentach pisze o synchro do roznych anime itd. (czego regulamin zabrania), zdarza sie ze ludy zakladaja nowe tematy, bo poszukuja synchro do swojej wersji anime, bo takowej nigdzie nie ma (Na AnSi). Co prawda mozna sobie samemu zrobic, ale jak wiadomo nie zawsze sie da - SubEdit bywa kaprysny i czasami szaleje przy formatach typu mDVD, tzn. fps i te sprawy (nawet jesli napisy sa pod dana grupe zrobione, to te nie zawsze dzialaja itd.) Coz... zycie. Jesli suby sa w ASS/SSA, to sprawa jest prosta (jezeli sie na tym zna) - wystarczy przesunac iles tam sekund w Aegi i gra jak ta lala.
Zatem ow temat skierowany jest do osob, ktorzy jakiegos synchra poszukuja i do tych ktorzy takowe synchra trzymaja na hdd (co za problem sie podzielic?;)), a nie udostepnili na AnSi, bo (wpiszcie co chcecie)... (sam pare takich subow mam, ktore leza gdzies w zapomnianych odmetach dysku, po mojej obrobce, resynchrze [Do rawow w DVD czesto] i nie dalem ich tutaj).
Suby prosze umieszczac w tym temacie, albo na Ansi (o ile autorzy sie zgodza) .
PS. Temat warto by przypiac... by byl w widocznym miejscu, moze zaoszczedzi to niepotrzebnego spamu w serwisie. Niech wladze o tym zadecyduja
Tak wiec, pierwsza prosba ode mnie. Ma ktos moze synchro do Gundam Seed do relka grupy KAA (od 16 epa). Jak pierwsze 15 epow bylo robione w ASS to problemu nie bylo, ale reszta, te w mDVD to juz koszmar... ani zmiana FPS nie pomaga, ani przesuniecie - nic. Moze ktos ma, moze ktos sie podzieli, moze ktos wspomoze .
Zdaje mi się, że już taki temat jest
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Szczerze? Szukałem, ale nie znalazłem... z 2 tygodnie temu moze. Moze slepne o.O ?
Szczerze? Szukałem, ale nie znalazłem... z 2 tygodnie temu moze. Moze slepne o.O ?
Jest, jest
Strony 1