Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Joł. Powiem w skrócie, że mam do wymiany ok 370 tytułów anime, za które się chętnie wymienię.
Napiszę także czego poszukuję:
1. Yattaman - najlepiej pl w dobrej jakości
2. Sailor Moon- z napisami pl
3. Macross 7 - nie chce sciagac
4. Gundam Seed
5. Gundam WIng
6. Totoro
7. One Piece 291 w górę
8. Saber Marionette - all
9. Kite
10. Macross Zero
11. Macross Plus
12. Metropolis
Prosze pisac na gg 7087402, napewno odpisze
Kórcze jak bym wiedziała to bym Ci wysłała Rurouni Kenshin Elfen lied i Helsing bo miałam no ale kuzyn mi zwiną
Tylko ze ja ma mte tytuly w spisie :O
z poszukiwanych tytulów to raczej nic nie mam, ale chodzi mi o to czy nie mógłbym od Ciebie nabyć częśći Twojego zbioru- jako kopii dvd. moje lącze nie pozwala na efektywne ściąganie przez neta więc zostaje poczta.. da się coś zrobić??
Jeśli chodzi o Sailor Moon to ma wszystkie 200 ep. ( w tym ok. 20 po polsku) reszta z napisami. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do lindu13@wp.pl
Mam nadzieje ze o to chodziło.
Pozdro
Napisze , co z tego już mam:
Yattaman
Sailor Moon
Macross 7
Macross Zero
Macross Plus Metropolis
Mam Totorka, jesli nadal Cie interesuje
Jeśli masz Yattaman to może mógłbyś mi przesłać??
Jeśli nie ma z tym problemu może też napisał byś mi e-mail z listą twoich anime??
Też mam pare Może nie tak dużo ale zawsze coś
Pozdro
Mam z tego co chcesz Saber Marionette - all ,. Gundam Seed i Gundam WIng o ile jeszcze chesz
Może dacie linki do spisu waszych anime ? Ja narazie mam lekki zastój z anime, gdyż nie mam zbytnio środków na wysyłkę. Ale niedługo to się zapewne zmieni. Co do spisu , to sie znacznie zmienil, doszlo wiele nowych pozycji. Prosze piszcie na gg
A ja chętnie zobaczę twoją listę
Kto chce, chętnie powysyłam na gg, tego już jest blisko 600 tytułów. Ładnie dobierałem
potrzebuje te anime:
Yume de Aetara,
scrapped princess,
gunslinger girl,
tsukuyomi: Moon Phase,
Mai-Hime,
kumo no Mukou Yakusoku no basho,
suzuka, himawari,
Boku wa imouto ni koi wo suru
D.N.Angel
DearS
Final Approach
He is My Master
Ichigo 100%
Lamune
Rec
bleach,
green green
x,
wolf's rain
, midori no hibi,
utawarerumuno
, angel sanctuary
,ohh my goodnes,
okusawa wa joshikousei,
amaenaide vo i katsu,
onegai teacher,
onegai twins,
gravitation
Yami to Boushi to Hon no Tabibito
Wymienie za czyste plytki bo rozpoczynam starcie z anime dopiero wiec nie posiadam kolekcjii jeszcze info na gg 4998211 lub meil melulu_87@wp.pl
Ja narazie musze zawiesić wymiany i nie przyjmuję płytek 2:1 gdyż nie mam żadnych funduszy na to , a także dlatego , że zaczyna się szkołą. Ale myślę, że już w październiku będę miał kasę i czas
Sory, ze post pod postem, ale znoowu wznawiam wymianę:)
Może być nawet 2:1 .
Tutaj przedstawiam nowy spis, aktualizowany bardzo niedawno, bo 21 października tegóż roku:
można z tego serwera sobie ściągnąc. Sądzę, że każdy wybrałby sobie coś dla siebie, wkońcu tytułów i to nie byle jakich jest ponad 600.
Jeżeli czegos nie bedziecie wiedziec, czy cos , pytajcie sie na gadu badz tutaj
Strony 1