Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam czy ktos zna jakies strony z ktorych mozna sciagnac teledyski ( nie amv ) tylko orginalne teledyski takich zespolow jak breaking benjamin ( blow me away ) oraz np sr-71 ( goodbye ) . W nawiasach napisalem wedlug nie najfajniejsze ich piosenki na ktorych teledyskach najbardziej mi zalezy . Szukalem juz na bearshare i nic nie ma . Moze ktos zna jakies trackery typowo zwiazane z muzyka alternatywna lub inne gdzie to mozna znalesc . Bardzo licze na pomoc
A sprawdzałeś na youtubie?
sprawdzalem ale jak to w rzyciu bywa pojawia sie bardzo powazny problem otoz te utwory ja popularne przez tworciw amv wiec jak latwo sie domyslic wyskakuja setki pozycji tylko ze sa one amv do anime ( bleach , naruto , dragon ball itp ) a mi zalezy na teledyskach orginalnych czy ktos moze mi pomoc ?? pozdro
songoku ale co to za linki ?? chodzi o teledyski a w drugim linku to mp3 a jesli chodzi o 1 to tsm jest tylko 1 teledysk ich i to nie ten co mi chodizi ( juz wczesnie sie natknalem ) chodzi mi glownie o teledyski blow me away i goodbye teledyski nie mp3
pozdro
Eeee, sorry myslalem, ze wystarcza ci same piosenki.
BTW Czy te zespoly w ogole nakrecily teledyski?
tak na pewno sa teledyski conajmniej do 6 piosenek na kazdy zespol widzialem na mtv2
ale czy są teledyski tych piosenek ktorych szukasz?
tak no wlasnie mowie widzialem na mtv 2 ( blow me away , goodbye)
jak to w rzyciu bywa
O.
bleh to ja tego nie tykam jak to jest powiązane z rzycią:P
ok maly blad ort sie kazdemu zdarzy
Strony 1