Nie jesteś zalogowany.
More than meets the eye...
The TransFormers G1
OPIS - kliknij aby powiększyć
[URL=http://img515.imageshack.us/my.php?image=25zo0.jpg][/URL][URL=http://img515.imageshack.us/my.php?image=26fk1.jpg][/URL]
Pliki .rar można otworzyć normalnym winrarem ale ja polecam otwierać je za pomocą programu Display i od razu czytać jak .pdf w pełnej rozdzielczości
[size=18]
|
|
V[/size]
Ściągnij program do czytania super komiksów
Wrzuce 7 zeszytów z tej serii...więc sprawdzajcie czasem czy nie doszło coś nowego.
KOMENTY Mile widziane
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-08-20 13:54:51)
Fajnie a nie masz przypadkiem kolejnych sezonów
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
To te 'stare' Transformersy', które można było dostać u nas kilkanaście lat temu?
Fajnie a nie masz przypadkiem kolejnych sezonów
nie... wrzucam tylko 1-6 stanowi to pełną serię... można to czytać bez większej znajomości transformersów.
To te 'stare' Transformersy', które można było dostać u nas kilkanaście lat temu?
A wygląda ci to na xD stare transy które można było dostać u nas kilka lat temu xD lol ... nie...to są transformersy zdaje się z 2006 roku - likt w polsce nie miał na to licencji
Super dzieki wielkie za tego linka. Jestem wielkim fanem komiksow.
Jakbys mogl wrzucic cos jeszcze to byloby super xD
Pamietam jak kiedys wrzucales komiksy spider-mana jednak nie udalo mi sie sciagnac ich zrapida;p ale pomysl byl super
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2007-08-20 16:03:16)
Marcin - proszę cie o usunięcie posta. Robisz niepotrzebny off top i pierdolnik. Sam podałeś link do tematu gdzie powinieneś to napisać. ULTIMATE SPIDER-man bedzie wrzucony na link w pierwszym poście wiec torrenta możesz też zabrać.
w chwili obecnej na linku znajduje się również ULTIMATE x-men
EDIT
seria ULTIMATE to opowieść opowiedziana NA NOWO tylko, że opowieści są AKTUALNE a nie o rozpadzie związku radzieckiego XD Serie ULTIMATE znacznie wyprzedzają amazing spider-mana POZIOMEM fabuły humorem i wszystkim innym. Przedewszystkim komiksy ultimate są czytelniejsze (brak idiotycznych crossoverów) i na serio dopracowana fabuła
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-08-20 18:56:48)
seria ULTIMATE to opowieść opowiedziana NA NOWO tylko, że opowieści są AKTUALNE a nie o rozpadzie związku radzieckiego XD Serie ULTIMATE znacznie wyprzedzają amazing spider-mana POZIOMEM fabuły humorem i wszystkim innym. Przedewszystkim komiksy ultimate są czytelniejsze (brak idiotycznych crossoverów) i na serio dopracowana fabuła
co do komiksu trafsformers,to został wydany przed premierą filmu w ameryce, specjalny komiks będący prequelem do filmu, gdzie jest wszystko wyjaśnione trochę dokładniej SPOILER jak np. to jak uszkodził sobie procesor mowy bumblebee SPOILER. Całość zajmuje 146 mega razem z adaptacją komiksową filmu, jeśli jest ktoś może tym zainteresowany to mogę gdzieś to wrzucić:) ps. komiksy są po angielsku i nie zostały wydane w Polsce
Tak też to mam... ale średnio mi sie podoba. Notabene to nie jest to co wrzuciłem w tym temacie... a tak można by wywnioskować z twojego postu.
no tak, to są dwa inne komiksy, tylko wspomniałem o tym:P ok, już nic nie mieszam:P
hehe świetnie wielkie dzięki ;d za X-Mena i za Transformery ^^ chociaż nie czytałem wcześniejszych serii ^^
Ja mam chyba ze 30 numerów Transformersów z lat 90 ( w dobrym stanie ) jak ktos chce moge sprzedac , ale muszę ostrzec że nie są juz warte 5 zł za jeden jak cos to mój nr gg to 3333072
Ostatnio edytowany przez kubako (2007-08-26 14:43:58)
TransFormers to moja ulubiona seri :D:D
I mam Pytani czy dałbys rade też wrzucić jeszcze 2 części tej seri ??????
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead