Nie jesteś zalogowany.
Napewno nie wszyscy ale napewno część Animowiczów odwiedzających ANSI, jest Plastykami, Muzykami lub "artystami" w różnym tego słowa znaczeniu. Dlaczego więc nie podzielić się swoją twórczoscią z innymi Animowiczami!
Dla przykładu sam jestem "grajkiem" (muzyk to takie powazne okreslenie) i Tworze Muze Etniczno-Rockową w Kapelce zwanej "JACYŚ KOLESIE" (www.jacyskolesie.pl) mój instrument to gitarra basyczna ;-) zapraszam do odwiedzenia naszej stronki i posłuchania naszej muzyki.
Fajnie by było gdyby ten temat niezdechł zaszybko i mam nadzieje ze wielu Animowiczów podzieli się swymi osiagnieciami artystycznymi :-) POZDRAWiAM!!!
jest już taki temat...
Ale ten też wygląda sympatycznie .
Ja się ćwiczę na "perkusji" XD W sensie na razie takiej domowej roboty, ale będą pieniążki to się kupi prawdziwą:) A tak to z muzyki pamiętam męczyłem Dance i jakieś Rave itp. mam tego pełno na płycie gdzieś xD, nawet przez chwilę kumplom podkłady hip hopowe robiłem. XD Ktoś chce, mogę kilka zarzucić...
Ja lubie słuchać czyjeś twórczości nawet jeśli jest to Techno (chociaż niezbyt chętnie bo i Hate techno) ale zawsze ktoś stworzył to od siebie... Nie mówiąc juz oglądaniu czyichś rysunków ROX XD
To wrzucę...:D Ale hm, ja nie słucham techno i innych:D Jedynie skrajne przypadki, które są naprawdę dobre, a i to sporadycznie, przecież ja black i death metalowy gość. XD
EDIT: Michaello - nyc, tylko nie nasze klimaty:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-08-18 00:10:30)
a co wy macie do techno i innej muzy tego typu?
To wrzucę...:D Ale hm, ja nie słucham techno i innych:D Jedynie skrajne przypadki, które są naprawdę dobre, a i to sporadycznie, przecież ja black i death metalowy gość. XD
EDIT: Michaello - nyc, tylko nie nasze klimaty:P
Dokładnie nie te klimaty, ale przecież to nie muzyka decyduje o człowieku xD. Hatake jeśli masz na kompie to wrzucaj wrzucaj ja też mam na kompie wypociny na elektryku, ale to żal jest XD
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2007-08-18 00:36:36)
[cytuj]To wrzucę... Ale hm, ja nie słucham techno i innych Jedynie skrajne przypadki, które są naprawdę dobre, a i to sporadycznie, przecież ja black i death metalowy gość. XD
EDIT: Michaello - nyc, tylko nie nasze klimaty
Dokładnie nie te klimaty, ale przecież to nie muzyka decyduje o człowieku xD. Hatake jeśli masz na kompie to wrzucaj wrzucaj ja też mam na kompie wypociny na elektryku, ale to żal jest XD
Wrzuca się powolutku, trochę tego jest. XD Poka swoje wypociny, poka. Jakbym miał perkusję, to bym zagrał jakieś solo i dał, ale ne mam;/
[cytuj]hehe wszystko w swoim czasie wiadomo ze perka to jest juz jakiś koszt, wrzucę wypocinki tak po południu (dzisiaj) jak nagram bo zapomniałem ze po formacie mi sie pokasowały nagrania XD[/quote]
Czekam Z niecierpliwością :-)
Ja zajmuję się tylko rysowaniem i muszę przyznać, że jestem w tym dość niezła . Z pewnością nigdy nie zajmę się śpiewaniem, chyba, że ktoś by chciał mieć uszkodzone bębenki.
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-08-18 10:19:37)
Ja piszę wiersze, ale ich niestety nie zamieszczę bo się wstydzę :C
Ja zaczynam brzdąkać na gitarce ( akustycznej i elektrycznej ^^ ) , ale moje wypociny jeszcze długo nie będą się nadawały do słuchania , ale jeśli temat będzie się "rozwijał" i nie zginie gdzieś w gąszczu tematów, to może i ja coś kiedyś zapodam
A tak, poza tym to gdzieś są moje rysunki ( bodajże w temacie "ach ten paint" )
Oczami Fana Blog ;]
Ja piszę wiersze, ale ich niestety nie zamieszczę bo się wstydzę :C
Suchy też pisze, ale się nie wstydzi
Poczytaj jego twórczość, jeśli piszesz coś min. na jego poziomie, to IMHO warto się tym podzielić.
Imperare sibi maximum est imperium
Widze sporo osob gra na czymś ;]. Ja jestem 'muzykiem uniwersalnym', bo tworze wszystko na kompie (+keyboard na midi podłączony), nie przebierając w gatunkach - najczęściej na co mnie faza najdzie : ). Tworze od trance'u, przez ballady, kończąc na instrumentalnych soundtrackach do gier (narazie do jednej robiłem), czy filmu (dla własnej satysfakcji), np. z lat '80 - taki blueso-jazzo-funk. Może zarzucę linkami jak ktoś jest zainteresowany : ). Pozdrawiam.
Ooo, bardzo fajnie, widzę, że szerokie zainteresowania-od pisania wierszy do gry na perkusji:) Ja chciałbym się nauczyć gry na gitarze elektrycznej, ale nie wiem czy kiedyś mi się to uda:(
BtW, wrzucajcie swoje "wypociny", chętnie posłuchamy:D:D
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-08-18 12:38:00)
Ja zaczynam brzdąkać na gitarce ( akustycznej i elektrycznej ^^ ) , ale moje wypociny jeszcze długo nie będą się nadawały do słuchania , ale jeśli temat będzie się "rozwijał" i nie zginie gdzieś w gąszczu tematów, to może i ja coś kiedyś zapodam
Same here . Jak bede umial zagrac cos tak zeby wszystkie okoliczne szyby nie popekaly to na pewno sie pochwale .