Nie jesteś zalogowany.
Przy moim laczu taka ilosc ciagnie sie tydzien:p a tak zawsze mozna szybciej obejrzec:D
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-08-11 16:48:23)
Przy moim laczu taka ilosc ciagnie sie tydzien:p a tak zawsze mozna szybciej obejrzec:D
a jakie masz łacze?? tylko mi nie mow jak kolega ze 256 to mało
Witam.Czy moglby ktos wrzucic nowe odcinki na jakiegos torrenta?
Czesc przylaczam sie do mojego poprzednika.Jak ktos ma to niech udostepni nowe odcinki na torrencie
opłaca dla tych z niskim łączem..m.in. dla mnie:p
to dajcie na jakiś server
opłaca dla tych z niskim łączem..m.in. dla mnie:p
Człowieku specjalnie dla ciebie akurat nikt dwóch odcinków nie wsadzi na żaden serwer.
Poczekajmy na większa liczbę odcinków i w tedy się wsadzi i nie tylko ty z tych linków skorzystasz.
One tam są po hiszpańsku? z jakimiś subami? Czy tak jak tutaj były zamieszczane wcześniej(Audio Jap RAW) ??
mozna poprosic jezykwaw o przeroibinie tyhc epkow tak ja ot zrobil z poprzednimi i wrzucenie an torrent bylbym wdziecznY:") a po 2 kyt ma captain tsubasa J i wszytkie filmy ot z checia sie wymienie:)
One tam są po hiszpańsku? z jakimiś subami? Czy tak jak tutaj były zamieszczane wcześniej(Audio Jap RAW) ??
Są to japońskie RAW'y bez zadnych hardków
mozna poprosic jezykwaw o przeroibinie tyhc epkow tak ja ot zrobil z poprzednimi i wrzucenie an torrent bylbym wdziecznY:") a po 2 kyt ma captain tsubasa J i wszytkie filmy ot z checia sie wymienie:)
Spokojnie dzisiaj napisze do jezykwaw i będzie torrencik
Co do wymiany napisz do mnie
Spoko spoko chlopaki niedlugo zrobie wam torrencik z przerobionym juz audio i doklejonym openingiem i endingiem od 27 odcinka do 45. Wiec troche bedzie GB do pobrania. Narazie jeszcze sam sciagam odcinki z osiolka. bylem na wakacjach wiec mam zaleglosci... Pozdro...
na te słowa wiele osób czekało
Spoko, więc czekamy tylko na miłość Boską sedujcie w torrentach wtedy wszystkim szybko się ściągnie.
mam pytanei dobrzey ludzie gdzie znajde Captain Tsubasa: Ayaushi! Zen Nihon Jr. bylbym wdzieczny za linki:) dzialajace:)
bedzie robil ktos napisy do calej serii??
Wie ktos moze jak stoi sprawa z napisami?