Nie jesteś zalogowany.
Właśnie ściągnełem sobie zwiastun nowej serii OVA Hellsinga która ma się ukazać w grudniu 2005. Tak przynajmniej jest w tym promo.
Widać, że jest to połączenie pracy komputera z tradycyjną kreską. Niewiem czy ktoś może to oglądał albo wie więcej na temat nowej serii Hellsinga. Jeśli to prawda to zapowiada się ciekawie. Przynajmniej będę chciał to obejrzeć mają w pamięci te 13 odcinków.
Ma byc 20 odcinkow. Seria ma sie ukazac w przeciagu 3 lat (czyli co roku ok. 6 odcinkow). Na pierwszej plycie maja byc 2 odcinki.
Widziałem ten trailer i prawdę mówiąc te efekty 3D bardziej mnie odepchnęły niż zachęciły. Coś mi się zdaje że to nie będzie już ten sam kultowy Hellsing. Niemniej jednak obejrzę, bo jestem wielkim fanem Hellsinga.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mam też nadzieję, że nie przesadzą z tym 3D (jak w Appleseed 2004) trzeba będzie poczekać na pierwszy odcinek, aby móc powiedzieć coś więcej. W tym zwiastunie widziałem trochę rzeczy jakby z 2 wojny światowej nieco nowsze samoloty "Black bird" i parę innych dziwnych scen.
Jeśli idzie o Hellsing to anime aż tak nie przypadła mi do gustu (co nie znaczy że mi się nie podobała, co to to nie) jak manga, która jest dla mnie doprawdy kultowa. A te nowe tomy prawdziwa klasa. Mam nadzieję że nowe pojawią się jak najszybciej. A co do nowej serii jak bedzie wzorowana na dalszej części mangi to powinno być ciekawie. I radzę poczytać mangę wtedy nikt nie będzie zaskoczony rzaczami "jakby z 2. wojny światowej"...
Choć pierwsza seria była troszkę luźno powiązana z mangą to po trailerze do drugiej serii widać ze ta będzie mandze bliższa więc nie ma się co martwić o scenariusz (i będzie pani z czarodziejskimi nabojami jedna z moich ulubionych postaci z mangi )
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mnie odepchały te 3 lata ;/
To może jakis link do tego trailera?
Kurczę wyszły jakieś nowe kodeki ostatnio??? Bo w tym filmiku mi nie odtwarza obrazu tylko sam dźwięk.
Trailer jest zakodowany w h.264 i ten kodek wcale nie jest az taki nowy.
Nowy czy nie, ale jeszcze nie w pełni wydany. Jednak CCCP bądź mplayer powinien rozwiązać problem.
wiesz jakby nie patrzec Appleseed mial taki byc - w koncu tam jest uzyty cell-shading
a H Ultimate sie aldnie zapowiada
To skąd mozna wziąść ten kodek h coś tam. Szukałem na necie i nie mogłem nigdzie znaleść...
CCCP. A wracając do tematu to właśnie obejrzałem sobie ten trailer i jestem mile zaskoczony. Myślałem, że będzie to odgrzewany kotlet, a tu wręcz przeciwnie. Efekty 3D mogą być, oby tylko z niemie nie przesadzili. Nie podoba mi się tylko jedna rzecz - oczy Alucarda. Jak dla mnie zbyt przekolorowane. Co za kijową czerwień wybrali
Kurczę wszędzie szukałem tego CCCP i nigdzie nie mogę tego znaleść jakby coś takiego nie istniało. Może znacie jak się nazywa pak kodeków w którym to znajdę albo dacie link do tego. Proszę pomóżcie bo poświęciłem mase czasu na znalezienie tego i nie chcę aby to poszło na marne...
Dzięki za pomoc ale kurcze nie mogę sobie poradzić na tej stronie. Z moją znajomością angielskiego nie mogę znaleść żadnego linku download kodek. Wszędzie same opisy których za bardzo nie rozumiem. Proszę bardzo uniżenie a dokładniejszy link do opcji download tego kodeku. Naprawdę bardzo proszę...
Ty na serio czy tylko udajesz?
Podpowiem: Tuz pod 'News'.