Nie jesteś zalogowany.
a teraz niech to z animuje
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-06-26 13:10:49)
A ja się zabawię w "dziecko Neo" i powiem, że "to jest fotomontaż..." xD
A tak na serio, to długo podnosiłem szczękę z klawiatury. Efekt niesamowity i godny uznania.
Naprawdę gościu wymiótl zrobić coś takiego za pomocą samych tabelek... Respect!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
bardzo fajne i jestem pełna podziwu
ale ja pozostanę przy tradycyjnych metodach... ^^
to było coś jestem pełen podziwu
Jednym slowem : Zaje...te ^^
Mocne xD. Tylko ciekawe ile taki plik html potem zajmuje
[cytuj]3)lubić firefoxa[/quote]
Do opery też można zainstalować sprawdzanie pisowni
dołączę się od offtopa xD
~camel, no dobra, nie zainstalujesz sobie sprawdzania pisowni, bo tak się nie pozbędziesz dysortografi. Tyle, że bez sprawdzania pisowni to nawet nie zorientujesz się, że masz błąd. Dalej będziesz pisał źle. A tak, będziesz sobie podświadomie kojarzył, "a tak, ten wyraz był na czerwono, to to nie tak się pisze". Tak na marginesie, to dysortografia polega na tym, że kiedy piszesz szybko to popełniasz błędy (sam mam, więc wiem), no ale nie będę się kłócił.
ciekawe ile czasu zajmuje zrobienie takiego króliczka?
Gościu wymiata
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
WooooooW ! ...
Ja na kartce papieru nie umiem tak rysowac .. a typek to zrobil z tabelek
Podziwiam chlopa..
PS:
a Tutaj macie link do pliku[nacisniecie enter pokaze wam w oknie przegladarki ten rysunek] dorwalem kody .. chcecie mozecie zucic okiem
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2007-07-01 20:27:35)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
ostatnio odkryłem ze na stronie hyper.pl są umieszczone lekcje "jak rysować manga" (czy jakoś tak, nie chce mi sie teraz sprawdzać^_^) wydane przez Waneko ^_^ (ale oczywiście moge sie mylić ^_^)
WooW koleś wymiata. Respekt... xD
Wśród forumowiczów na pewno sporo jest artystów.
Mam sprawe i podpinam się akurat pod ten temat:)
Mam prośbe, żeby mi ktoś wymyślił, narysował, albo podsunął z jakiegoś anime rysunek małego, czarnego, słodkiego "esdeczkowatego" pajączka:-D No i wilka też.
'A po co?' ktoś może zapyta:
Projektuję w tej chwili pacynki dla Muzeum Lalek w którym pracuję. Posłużą one do wystawienia "Czerwonego Kapturka Inaczej", czyli kursu językowego dla początkujących, opartego na mojej wersji tej bajki. Niedługo ukaże się też książka dedykowana dla szkół na tej podstawie, a do książek będą dołączane płyty z podkładami i komplet pacynek.
Jedną z postaci przewijających się w bajce jest pajączek. Takie słodkie małe coś, co w zasadzie jest naszym "czarnym harakterem", ale ma być jednocześnie słodki. Wszystkie pacynki będą przypominały w pewien sposób mangowe postacie w super deformed (projekty się spodobały:-D).
Zależy mi na tym, żeby wszystko było oryginalne,(Leśniczy np,będzie kroił wilka piłą motorową:))ale czasu zostało mi niewiele. Może ktoś kto umie rysować zwierzątka w SD coś namazia i akurat mi pomoże?:)
A oto na prędce naszkicowany projekt Kapturka (pacynka)