Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Od dłóższego czasu próbuje ściągnąć rawy Naruto ale mam problem poniżej 80 epka. Czy ktoś może zna linki do torrentów albo do emule tych epków. A może ktoś ma te rawy i się nimi podzieli (mam na wymianę kilka ciekawych animei ponadto mnustwo filmów DVD).
ponawiam prośbę o rawy Naruto poniżej 80 epka. Mam szeroką ofertę filmów na DVD do przegrania i wymiany (ostatnio kupiłem sobie całą kolekcję Bonda). Mam też rozszerzoną wersję Władcy Pierścieni, całą sagę Star Wars, kolekcję Aliena (w dwóch wersjach kinowej i rozszerzonej), kolekcję Indiana Jones, i mnóstwo innych świetnych filmów na DVD.
Potrzebujesz rawy poniżej 80 epka czyli powyzej 80 epka masz jut te rawki?? Jeśli tak to jak skompletujesz całą serię w rawie to chetnie sie z toba wymienie
A może jest jakaś strona z której mogę ściągnąć rawy Naruto poniżej 80 epka??? Jeśli ktoś zna to bardzo, bardzo proszę o namiary. Ja szukałem, szukałem i nie mogłem znaleźć.
Bo ja część poniżej 80 epka (brakuje mi tylko epków 110-111) ściągam z tej strony: http://www.narutoraws.info/index.html Po zainstalowaniu megaupload jeden epek ściąga się przez około pół godziny. tylko że nie ma tu wszystkich epków. Moze ktoś wie skąd mogę zassać epki 110-111 i jeszcze inne poniżej 80 epka rawy naruto bardzo proszę o pomoc.
Edit moderatora:
proszę używać funkcji"edytuj".
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-30 10:06:25)
Tutaj znalazłem link do torrenta
Naruto 1 - 100
Pisze że rawy od 1do 100 epka
Nie Sprawdzałem bo waży to aż 19 GB!
Ostatnio edytowany przez rambo (2007-06-30 14:10:32)
to nawet niezłe rawy, właśnie je ściągam, ale brak pełnych seedów i nie wiadomo czy ściągną się wszystkie.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Hej.jak bedziesz miał juz wszystkie Naruciaki w Rawie to istnieje jakas mozliwosc ze mi to wypalisz?Jesli tak to co chialbys za to?
Skoro kilka osób jest zainteresowanych rawami Naruto to może by te kilka osób ściągało różne epki a potem byśmy się powymieniali. Ja napisze jakie mam epki w rawach: 65, 70-96 (bez 77, ale zaraz go dociągnę), 107-135 (bez 110-111). Filerów nie mam i nie mam zamiaru ich ściągać. Ponadto mam pierwszy film kinowy i specjal o festiwalu sportowym w rawie.
Jakby jakieś osoby były zainteresowane wymianą niech piszą co ściągają. potem się powymieniamy.
PS .Odc. 135 trochę przerobiłem, żeby było zakończenie pierwszej serii jak w mandze, tzn, ściąłem ending i dodałem fragmenty z epków 141-142 wg mangi (jak Sakura prosi Tsunade o lekcję oraz jak drużyna z piasku odchodzi, a drużyny z Konochy trenują) oraz zakończenie epka 220 (jak Naruto odchodzi na trening, razem z endingiem i zapowiedzią pierwszego epka Shipuddena. Tak przerobiony przeze mnie epek 135 trwa około 36 min. zajmuje około 500 MB i jest w super jakości. dzięki temu nie trzeba oglądać fillerów i jest łączność między 1 a 2 serią. No ale jak ktoś woli fillery niech je sobie sam ściąga.
Ja mam bardzo mało Rawów a mianowicie tylko serię Shippuuden tj. od 1 do 18 odcinka
Strony 1