Nie jesteś zalogowany.
A ja wam powiem ze KAZDA postac anime dodaje cos do anime jakby ich nie bylo to bysmy nie pisali ten temat topic etc wiec ja sie ciesze ze np ten niebieskowlosy w inukami jest ;p
Sae z Peach Girl
Jakoś narazie nic więcej mi nie przychodzi do głowy
ja chce żeby umarła nasza polityka piękna Polska
i
niech zdechną wszystkie zapychacze w Naruto i wszyscy bohaterzy w Air (nienawidźe tego drętwego anime)
Mikoto z Mai HiME, nienawidzę jej
"Skazany na zajebistość"
Mikoto z Mai HiME, nienawidzę jej
Która to była ? Ta z mieczem ?
Zjadacz napisał:Mikoto z Mai HiME, nienawidzę jej
Która to była ? Ta z mieczem ?
Tak, ta mała czarna co uwielbiała ramen i była wiecznie głodna.
Sae z Peach Girl
Jakoś narazie nic więcej mi nie przychodzi do głowy
O właśnie zapomniałem o niej, niech umiera, ale najpierw tortury.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-04 11:49:50)
A ja wam powiem ze KAZDA postac anime dodaje cos do anime jakby ich nie bylo to bysmy nie pisali ten temat topic etc wiec ja sie ciesze ze np ten niebieskowlosy w inukami jest ;p
Nie chodzi o to żeby ich nie było , tylko żeby w trakcie lub pod koniec anime zdechli lub ew. przydarzyło im się coś baaardzo złego.
Taaaak... w trakcie oglądania Mai-Hime miałem nadzieje że szlag trafi Mikoto.
Ja bym z chęcią utrupiła Yoshidę z Shakugan no Shana Jeszcze żaden z bohaterów mnie tak nie wkurzył, no może jeszcze tylko Emya z FSN ale jego zabijać nie chcę.
Święte słowa! Yoshida niech zginie jak najbardziej okrutnym sposobem. Jedyna postać, którą jak widzę to się nóż w kieszeni otwiera! Jest słaba, niepotrzebna i niech spłonie.
Nie wiem, dla mnie Yoshida wcale nie jest taka zła, a te jej spory z Shaną o Yujiego nawet dodają więcej uroku serii.
Niech zdycha Kurosaki Ichigo!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Dai-chan z Pita Ten XD
No co ty, Nevar. On dodaje trochę uroku serii Fakt, czasami przegina, ale nie jest tak beznadziejny jak np. Keitaro z Love Hiny lub inne główne postacie komedii ecchi
"Skazany na zajebistość"
Niech zdycha Kurosaki Ichigo!
Nie ! Jak on zginie to zginie i hybryda i co wtedy będzie ?
Poza tym nie może zdechnąć dopóki nie zrobi swojego Bankai i nie powie Getsuga Tenshu ( czy jakoś tak ).
kensei_satori napisał:Niech zdycha Kurosaki Ichigo!
Nie ! Jak on zginie to zginie i hybryda i co wtedy będzie ?
Poza tym nie może zdechnąć dopóki nie zrobi swojego Bankai i nie powie Getsuga Tenshu ( czy jakoś tak ).
To niechaj to powie i zdycha, a zaraz za nim niech zdechnie Kuchiki Rukia
Odnośnie Dai-chana z Pita Ten, to mi sie wydaje, że jego kłótnie z Ayanokouji podczas lekcji są dosć zabawne
Prawie jak kł.ótnie moich kumpli na lekcji... prawie
Aaa od Kurosakiego trzymać mi się z daleka! Jego ruszać nie pozwalam
Jeśli z Bleacha ma już ktoś zdychać to niech szlag trafi Mayuriego i Ishidę, ewentualnie Hirako, za paskudną facjatę
I przydałoby się ubić Cassę z Black Blood Brothers.
Sasuke z Naruto mógłby kipnąć w kalendarz to samo te wstrętne "dzieci" (Konohamaru i spółka)
Marzenie z deka nierealne, bo seria już zakończona, ale ja bym uśmiercił Xellosa ze Slayers'ów...
Koleżanke z Mai Hime tez popieram[respekt]
No i jeszcze może Falcona z "Power Stone":)
EDIT: Ach, jak mogłem zapomnieć- Satsuki z X! W sumie zginęła, ale po tym wszystkim to bym wolał, żeby ginęła w jakichś większych męczarniach
Ostatnio edytowany przez Ociesek (2007-06-27 20:47:15)
Griffit z Berserka [klnie] i ch[cenzura]j mu w d[cenzura] za to co zrobil Casce rok w lochu to malo dla takiego sk[cenzura]a wrrrr [zly]
To chyba jedyna postać, o ktorej na sama mysl zalewa mnie krew
Wkurzal mnie jeszcze glowny bohater z Gantza ale tego wrzucił bym tylko pod pociag... TGV
Dante z Devil May Cry, no i Naruto z Naruto