Nie jesteś zalogowany.
nice ale, takie rzeczy da sie programikami porobić, ciekaw jestem czy nie bylo tak zrobione
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-06-24 23:14:09)
o lol extra! Ale to powinno się znaleźć w dziale "coś wesołego"
o lol extra! Ale to powinno się znaleźć w dziale "coś wesołego"
To też
takie żeczy
EDIT Ortofaszyści rox
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-06-24 23:36:41)
"Skazany na zajebistość"
^^ zdarza się polski jezyk trudna mowa !
ale dzix za poprawke , ja nie zwracam uwagi natakie RZeczy
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-06-24 23:15:13)
Wow, koleś wymiata .
mnie dobija tam podkład dźwiękowy -_-
niech wszyscy graficy sie na coś takiego przeniosą
Poważnie, niezły koleś Ale dźwięk też musiałem wyłączyć po jakichś dwóch sekundach
^^ zdarza się polski jezyk trudna mowa !
ja nie zwracam uwagi natakie RZeczy
To coś kiepsko z kulturą u ciebie w takim razie.
rexo napisał:^^ zdarza się polski jezyk trudna mowa !
ja nie zwracam uwagi natakie RZeczyTo coś kiepsko z kulturą u ciebie w takim razie.
czy wedłóg ciebie mieć dysortografie to brak kultury??[fuj]
ale pomysł świetny przypomina rysowanie żółwiem na infie daaawno temu:P
Czy według ciebie zainstalowanie Firefox'a 2.0 ze słownikiem jest lenistwem? Z dyskografią można żyć, gorzej jak ktos jest leniem i nie chce mu sie myśleć.
Sorry za off-topa.
jeszcze trzeba
1)wiedzieć o tej mozliwości
2)wiedzieć jak go włączyć (ja nie wiem jak to zrobić)
3)lubić firefoxa
ad.1 - Nie wierzę, że o tym nie wiedziałeś. Nawet jeśli, to jest jeszcze word.
ad.2 - Nie trzeba włączać, ta opcja jest domyślnie ustawiona.
ad.3 - Zawsze zostaje word.
ad.3 - Zawsze zostaje word.Według mnie każdy post jest niejako wizytówką jego autora. Czytając posty niektórych userów (Obi, Quithe, Freeman, Maniack, Bodzio), mój szacunek do nich rośnie. Czytając posty leni (powiedzmy to sobie wprost: to po prostu lenie), obraz tych osób w moich oczach jest negatywny.
a jak masz złamaną nogę to zostaje wózek inwalicki i szwedki a jak aids to wstrzemięźliwość sexualna i czekanie na śmierć??
a jak będzie trzeba zapisac coś ręcznie (istnieje taka metoda:D) to co? zasuwać do domu srawdzić w wordzie czy kieszonkowy słownik ortograficzny?[beznadzieja]
nietwierdze że nie należy nad tym pracować ale wy wyolbrzymiacie problem
pozatym nigdy nie pozbędziesz się dysortografii jeśli za ciebie będzie poprawiał błędy automat
no i na koniec poprawił błąd czyli nie olał sprawy i za to ja mam dla niego szacunek
i wolałbym nie musieć ciągnąć tego off-topa ale wpienia mnie taki stosunek ludzi do tej choroby
Ostatnio edytowany przez camel (2007-06-25 22:31:39)
Freeman napisał:rexo napisał:^^ zdarza się polski jezyk trudna mowa !
ja nie zwracam uwagi natakie RZeczyTo coś kiepsko z kulturą u ciebie w takim razie.
czy wedłóg ciebie mieć dysortografie to brak kultury??[fuj]
Czy według ciebie zainstalowanie Firefox'a 2.0 ze słownikiem jest lenistwem? Z dysortografią można żyć, gorzej jak ktos jest leniem i nie chce mu sie myśleć.
Sorry za off-topa.
A co do tematu to niezłe to coś... teraz tylko skopiować kod jaki tam gość zrobił i
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-25 19:10:28)
Damn, myślałem, że to CSSem zrobi, ale nie... samymi tabelkami?!
Respect.
jeszcze trzeba
1)wiedzieć o tej mozliwości
2)wiedzieć jak go włączyć (ja nie wiem jak to zrobić)
3)lubić firefoxa
ad.3 - Zawsze zostaje word.
Według mnie każdy post jest niejako wizytówką jego autora. Czytając posty niektórych userów (Obi, Quithe, Freeman, Maniack, Bodzio), mój szacunek do nich rośnie. Czytając posty leni (powiedzmy to sobie wprost: to po prostu lenie), obraz tych osób w moich oczach jest negatywny.
Co do tematu:
Sążne
"Skazany na zajebistość"
Czy według ciebie zainstalowanie Firefox'a 2.0 ze słownikiem jest lenistwem? Z dyskografią można żyć, gorzej jak ktos jest leniem i nie chce mu sie myśleć.
Sorry za off-topa.A co do tematu to niezłe to coś... teraz tylko skopiować kod jaki tam gość zrobił i
[roftl] Sorki, nie mogłem się powstrzymać. ^^
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-25 19:12:08)
Maniack napisał:Czy według ciebie zainstalowanie Firefox'a 2.0 ze słownikiem jest lenistwem? Z dyskografią można żyć, gorzej jak ktos jest leniem i nie chce mu sie myśleć.
Sorry za off-topa.A co do tematu to niezłe to coś... teraz tylko skopiować kod jaki tam gość zrobił i
[roftl]
Zdarza się Już poprawiłem
fajna muza zna ktoś tytuł?
Nie do końca wiem, co widziałem... Czy on podzielił ekran na ileśtam x ileśtam tabelek (zrobił z nich piksele) i nadał im tła?
Ciekawy jestem jak by to powtórzyć pewnie nawet jakby chciał i było to nagrane w normalnym baa w zwolnionym tempie to bym nie zdążył i pewnie nie umiał zrobić takiej damy z uszkami z króliczka(z playboya):P a muza była genialna jak w grach na pegazusa(chyba tak się pisze):-D:-D
http://file.luchell.blog.shinobi.jp/a9296648.html
Ostatnio edytowany przez 4d0lf (2007-06-26 12:13:51)