Nie jesteś zalogowany.
a mnie cos nie idzie szukałem na próbe one price ale nie znalazł wienc wpisałem:
intitle:"index.of" (mkv) Rurouni Kenshin -html -htm -php -jsp
i nic kompletnie nie znalazl [cenzura]
nie łapie tego sposobu[szalony][mruga]
Ostatnio edytowany przez camel (2007-06-24 20:37:58)
"One Price" raczej nie znajdziesz.
"Skazany na zajebistość"
Zmień kontener na OGM nie ma kenshina w mkv dlatego nic ci nie znalazło ;p
i zamiast Rurouni kenshin wpisz samo Kenshin.
Poza tym masz na górze link od mbella do kenshina ;p
dołączam się do prośby do moderatorów o dodanie tego sposobu do FAQ, niby wkleje sobie do moich notatek. Ale nie zaszkodzi mieć źródło zapasowe
Ps. Na jakiej zasadzie to dokładnie działa? Co oznaczają poszczególne komendy w tym zapisie i czy są jakieś inne przydatne tego typu rzeczy?
Źle wpisujesz
intitle:"index.of" (mkv) anime -html -htm -php -jsp
gdzie "mkv" to rodzaj kontenera, a "anime" to tytuł. W twoim przypadku powinno być ntitle:"index.of" (mkv) fate stay -html -htm -php -jsp
o dzięki, już łapię
sposób fajny ale na pewno w ten sposób wielu nie znajdzie się
Mimo to dla DDl-owców się przyda.
Zmień kontener na OGM nie ma kenshina w mkv dlatego nic ci nie znalazło ;p
Poza tym masz na górze link od mbella do kenshina ;p
wlasnie z tego linku http://www.pzzlr.com/dls/81.177.26.46/a … a4e%5d.mkv
na nim testowalem ale nawet tej strony nie zmalazlem
Ostatnio edytowany przez camel (2007-06-24 20:56:16)
DARK_SAN napisał:Zmień kontener na OGM nie ma kenshina w mkv dlatego nic ci nie znalazło ;p
Poza tym masz na górze link od mbella do kenshina ;pwlasnie z tego linku http://www.pzzlr.com/dls/81.177.26.46/a … a4e%5d.mkv
na nim testowalem ale nawet tej strony nie zmalazlem
Wpisz tak: intitle:"index.of" (ogm) Kenshin -html -htm -php -jsp
zmieniłem komtener na OGM iznalazłem podstrone tamtej strony
czy to dlatego ze plik nazywa sie Rurouni%20Kenshin%20-%2088%20%5ba4e%5d.mkv
chodzi mi o te %20 da rade coś zrobic by google brał pod uwage fragment nazwu??
te %20 to chyba zapisana inaczej spacja, bo jak wiemy w nazwie strony nie może być spacji
wiem ale chyda przez to nie znajduje
Ostatnio edytowany przez camel (2007-06-24 21:13:25)
te %20 to chyba zapisana inaczej spacja, bo jak wiemy w nazwie strony nie może być spacji
no trzymajcie mnie bo nie wytrzymam
mnie zazwyczaj odsyłają do googelków a sami nie umieją się nimi posługiwać
jak nic - zły znak
komend jest od groma.. a.. właśnie..(..)
a ja tego nie rozumiem
wpisałem na próbę:
intitle:"fate.of" (mkv) anime -html -htm -php -jspi znajduje same strony z torrentami(..)
(..)prosta sprawa. Jeśli nie chcesz by pojawiały się strony z torrentami zmodyfikuj komendę. Np:
intitle:"index.of" (mkv) fate -html -htm -php -jsp -torrent
hihi
Pozatym "jesli na goglach czegoś nie ma to to nie istnieje", nalezy tylko dobrze formułować zapytania .
Ja wszytsko znajduje poprzez google . Choć, co prawda były artykuły na temat bezpieczeństwa, przeszukiwania Internetu przez google. Nie wiem czy pamietacie, ale wlasnie to google zostało posądzone o szpiegostwo, gdyż to jest jakby wielki szpieg . Wszytsko czego szukamy, wszytsko co wpisujemy w google - oni to widzą i można w ten sposób oszacować, co kto sciąga itd. Lecz niedawno chyba ze 2 tyg temu google oglosilo, że zwiekszą zezpieczeństwo i prywatnośc, bo już wiele ostrzeżeń dostali i zaczęła się robić afera na skalę świartową.
Miłego przeszukiwania googli !
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-06-24 21:15:30)
To dobre jest Dodam do FAQ jak przygotuję całą niewielką aktualizację i dam do zatwierdzenia Drużynie A.
no trzymajcie mnie bo nie wytrzymam
mnie zazwyczaj odsyłają do googelków a sami nie umieją się nimi posługiwać
jak nic - zły znak
w sumie to ja to na próbę robiłem. Ja nie mam nic po blokowane i nie boję sie żadnej wymiany danych. Do tego jest zwolennikiem torków właśnie
(..)prosta sprawa. Jeśli nie chcesz by pojawiały się strony z torrentami zmodyfikuj komendę. Np:
intitle:"index.of" (mkv) fate -html -htm -php -jsp -torrent
przyda się
Metody tej użyję do poszukiwań pojedynczych utworów mp3
http://anime-me.com/hdd2/series/ oto co ciekawego znalazłem może komuś się przyda
Moze mbell powinien dostac jakas specjalna range super uzytkownika? W koncu zawsze duzo pomaga i pisze o przydatnych rzeczach.
A znajdzie ktoś mi School Rumble w mkv jak wpisałem intitle:"index.of" (mkv) School Rumble -html -htm -php -jsp -torrent to nic nie znalazło co ja źle robię ??
PS dzięki vince na tamtej stronie jest school rumble szkoda tylko że nie w mkv
PS2 Też popieram pomysł pa3cja'i
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2007-06-24 21:55:01)
A znajdzie ktoś mi School Rumble w mkv jak wpisałem intitle:"index.of" (mkv) School Rumble -html -htm -php -jsp -torrent to nic nie znalazło co ja źle robię ??
School Rumble jest w tym linku, który podał vince. Poza tym, jak nie znajdzie Ci z parametrem (mkv) to szukaj z (avi) ("intitle:"index.of" (avi) School Rumble -html -htm -php -jsp -torrent") lub (ogm).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-06-24 21:57:24)
Może poprostu nie wyszlo School Rumble w mkv, albo ktoś nie udostępnił tego.
A co do pomysłu pa3cji popieram.
Moze mbell powinien dostac jakas specjalna range super uzytkownika? W koncu zawsze duzo pomaga i pisze o przydatnych rzeczach.
Święte słowa:D
PS dzięki vincent na tamtej stronie jest school rumble szkoda tylko że nie w mkv
Dokładnie jak powiedział ~DARK_SAN, ale jestem pewien na 88%, nie SR w mkv nie ma...
Z tego co pamiętam School Rumble nie wyszła jako wersja soft-sub. ( na AniDB.net tez nie ma ).
Możliwe, że jest jakiś rip Chiński nie uwzględniany w anidb.net nie pamiętam.
Trzeba też mieć na uwadze, że w/w sposób to nie jest jakiś absolutnie uniwersalny sposób na znalezienie wszystkiego Podejrzewam, że aby znaleźć zasoby udostępniane przez chińczyków koreańczyków i japończyków trzeba by użyć nie "index.of" ale coś po japońsku lub chińsku
Są natomiast Rawy i są napisy do rawów. Zapraszam do Anime za Free.
p.s. Wersja mkv wydał [#CHAT RUMBLE#] i jest to rip chinski.
sa torrenty ale wątpię aby znaleźć ddl
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-06-24 22:16:42)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny