Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W temacie cos w podobie anime SUZUKI ,podobne,nie kasujecie tego watku,najwyzej piszcie na PW?Sie zakochałem w tym anime,wiec prosze o podanie podobnych tytułów,romans,komedia połaczone moga byc ze sportem lub czyms innym.tylko chciałbym cos z 2003-2007 tez zeby byly napisy.
to sobie dopiero zaweziles poszukiwania, wejdz na anidb.info i uzyj zaawansowanego wyszukiwania
LUDZIE NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE NAZYWAĆ TEMATY SENSOWNIE! CO TO JEST "POSZUKUJE"? I CZEMU W DZIALE "WYMIANA" JAK NIC NIE PISZESZ O WYMIANIE< TYLKO PYTASZ, SKĄD WZIĄĆ?!
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-21 21:26:06)
ech, się post zdezaktualizował...
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-06-21 21:27:18)
ale to jest dobre pytanie, sam bym coś podobnego do suzuki obejrzał
ja tez, a jakze, suzuka zacna seria
LUDZIE NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE NAZYWAĆ TEMATY SENSOWNIE! CO TO JEST "POSZUKUJE"? I CZEMU W DZIALE "WYMIANA" JAK NIC NIE PISZESZ O WYMIANIE< TYLKO PYTASZ, SKĄD WZIĄĆ?!
Ti, ti, nerwusek jaki.
W temacie cos w podobie anime SUZUKI ,podobne,nie kasujecie tego watku,najwyzej piszcie na PW?Sie zakochałem w tym anime,wiec prosze o podanie podobnych tytułów,romans,komedia połaczone moga byc ze sportem lub czyms innym.tylko chciałbym cos z 2003-2007 tez zeby byly napisy.
Może Hajime no Ippo? O panach spoconych.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-06-21 23:54:10)
Hajime no Ippo może być tylko że w tym anime jest raczej nie wiele romansów.
nieznacie zadnego znime w tym stylu,takiego czegos ze chłopak nieodpuszcza dziewczynie.poprostu to jest super ,bede brał z niefo przykład zeby nie poddawac sie.
Ginban Kaleidoscope pasuje do suzuki, bo jest sport i romans tyle, że łyżwiarstwo.
ja bym Ci radził pooglądać GoldenbOy'a i brać przykład z Kintaro Oe ;x
Hmmmm.... Tokimeki Memorial Only Love także jest o szkolnym i sportowym życiu, więc mogę ci polecić ten tytuł.
Strony 1