Nie jesteś zalogowany.
powiem krótko wypas gierka...
Polacy zrobili cudeńko (ta gierka bardziej mi sie podoba od Gothica czy Obliviona)
Ciężko jest cokolwiek zarzucić
Efekty walki wręcz jak i magia jest na bardzo wysokim poziomie
Na szczęście chodzi mi płynnie na max detalach...
normalnie szok :P:P Naprawdę godna uwagi!!
POLECAM
Aha i jeszcze pytanko do tych którzy odpalili ta gierke
Czy zna ktoś może Imię wokalistki tej która śpiewa w głównym menu "dziewczyna ma zaje... milutki głosik" (Gothic Metal) 8-D8-D8-D
A mnie bardziej interesuje co zrobić żebym nie miał crasha po rozpoczęciu gry. Już po filmikach, po dialogach, a tutaj bach! Program wykonał nieprawidłową operację T_T
Spaczowane do 1.2, aktywowane, stery itd. poinstalowane :/
Takie pytanko: "Naprawdę warto?". Bo mnie tak męczy, żeby to kupić, a nie chce od tak 100 zl w błoto wywalać. Może ktoś coś powiedzieć nieco o fabule. Bo głównie to jest najważniejsze:)
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2007-06-18 19:42:18)
To jest dział o grach na podstawie m&a... Przenoszę do "prawie o wszystkim...". Odnośnie gry, to jest to bardziej Diablo w 3d, czy Baldur's Gate w 3d?
Ogólnie to chyba chodzi o to aby uwolnić swoją siostrę-czy coś...Jeszcze nie obczaiłem o co chodzi w końcu to jeszcze angielska wersja...
Zgadzam się z pierwszych przedmówcą co do jakości tej gierki!!!Wg.mnie naprawdę warto zakupić tą gierkę-może w pełni konkurować z Oblivion'em oraz Gothic'iem!!!POLECAM
O_o chodziło mi raczej o typ gry...
O_o chodziło mi raczej o typ gry...
To się może okazać dopiero po wielu godzinach grania... Np. Divine Divinity, jest prawie cRPG-iem, ale 99,(9)% gry to hack & slash, co jednak nie od razu było dla mnie oczywiste.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-06-18 20:14:14)
to jest prawie jak hack and slash, a dla tych ktorzy nie wiedzą, jesli nalozymy na siebie 2 takie same przedmioty [podswietla sie na zielono]
to zyskujemy jeden przedmiot o polepszonych zdolnosciach, np mam teraz katane ktora zadaje od 1500 do 2000 obrazen ciętych i 3500 obrazen od blyskawic. Calosc zadaje ponad 10000 obrazen w polaczeniu z resztą zdolnosci. Natomiast nie wiem gdzie mam znalesc ten artefakt na pustyni, przekopalem juz prawie całą, zabilem chyba wszystkie smoki i dalej nie wiem co zrobic.
a jakie sa wymagania bo nie wiem czy inwestowac jak i tak nie bedzie mi dzialala tak jak gothic:P
Jeśli chodzi o wymagania to myślę,że są znośne:
Procek:2ghz,
Ram:Min-512Mb,
Karta graf.-128Mb,
HDD-ok.4Gb
Jeśli chodzi o wymagania to myślę,że są znośne:
Procek:2ghz,
Ram:Min-512Mb,
Karta graf.-128Mb,
HDD-ok.4Gb
Stykną shadery 1.4? Czy musi być obsługa sprzętowa DX9?
e wymagania spoko, nie to co gothic
No napewno da się znieść, bo mi też G3 nic, a nic nie działa... Muszę upgrejdnąć blaszaka ^^ No to może będę miał w co pograć... Jak nie zapomnę kupić
może coś zacytuję:
[cytuj]"Two Worlds" na takiej samej konfiguracji działa niestety średnio dwa razy wolniej niż "Oblivion" i "Gothic". Niekiedy potrafi zejść nawet poniżej 30 klatek na sekundę i to na sprzęcie, na którym "Oblivion" nie schodził poniżej 50 FPSów!
U mnie wcale nie zauważyłem żeby Two Worlds chodziło wolniej niż Oblivion a tym bardziej Gothic 3...:D
to jest prawie jak hack and slash,
Tak też właśnie czytam wszędzie, ale z reguły bez "prawie". No cóż, nie dla mnie. Czekam na Wiedźmina.
no pod paroma wzgledami nie jest to taki typowy H&S. A co do wymagan to tak samo jak byakuya, mnie chodzi szybciej niz G3 i niz Oblivion ew tak samo jak Oblivion
Dziś miała miejsce oficjalna premiera Two Worlds w polsce
I z tej okazji chciałbym się dowiedzieć czy drodzy forumowicze nie wiedzą może skąd (jeśli takowe spolszczenie wogóle istnieje) można je wessać ???
Zgadzam się z pierwszych przedmówcą co do jakości tej gierki!!!Wg.mnie naprawdę warto zakupić tą gierkę-może w pełni konkurować z Oblivion'em oraz Gothic'iem!!!POLECAM
Więc ją kup, a nie szukaj spolszczenia...
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-06-20 15:14:24)
Niestety...moja obecna sytuacja finansowa mi na to nie pozwala
A do czasu zakupu wolałbym już teraz sobie pograć w tą giere już w polskiej wersji