Nie jesteś zalogowany.
Ja mowie o tym hasanie i on wystepuje w fatal fake i [pcgame]fate stay night
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ca61b529dd65f4f.html][/URL]
No a ja o czym mówię? O tym samym Ja go w grze nie mam. Jak pisałem wcześniej mam wersję 1.13. Jak go odblokować?
zmora15 - o on występuje też w grze hentaiowej. A nie wykluczam, że też a mandze.
mastah pytnako... czemu nie moge tego od ciebie zassac? juz drugi raz prubuje.. dochodzi mi do oklo 50% i pokazuje sie nagle ze plik pobrano a jak prubuje go otworzyc to sa bledy... czemu tak jest?
Spróbuj może inną przeglądarką?? Jak dla mnie wygląda to właśnie na wine przeglądarki...
DiamondBack napisał:Ja mowie o tym hasanie i on wystepuje w fatal fake i [pcgame]fate stay night
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ca61b529dd65f4f.html][/URL]No a ja o czym mówię? O tym samym Ja go w grze nie mam. Jak pisałem wcześniej mam wersję 1.13. Jak go odblokować?
zmora15 - o on występuje też w grze hentaiowej. A nie wykluczam, że też a mandze.
O ile dobrze pamietam to jakas postacia na jakims poziomie musisz przejsc tryb arcade/tournament<czy jak on sie tam nazywal> ale konkretów nie pamiętam...
ps. a to jest Manga? uuu... to jutro będe musiał jej poszukać;] teraz czas w kime... bo listonosze wcześnie muszą wstawać xD Oyasumi nasai minna^^
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-26 23:32:46)
Kisiel napisał:DiamondBack napisał:Ja mowie o tym hasanie i on wystepuje w fatal fake i [pcgame]fate stay night
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ca61b529dd65f4f.html][/URL]No a ja o czym mówię? O tym samym Ja go w grze nie mam. Jak pisałem wcześniej mam wersję 1.13. Jak go odblokować?
O ile dobrze pamietam to jakas postacia na jakims poziomie musisz przejsc tryb arcade/tournament<czy jak on sie tam nazywal> ale konkretów nie pamiętam...
Dzięki, tyle to i ja wiem Teraz mi powiedz którą i na jakim poziomie Nie uśmiecha mi się sprawdzanie po kolei.
ps. a to jest Manga? uuu... to jutro będe musiał jej poszukać;] teraz czas w kime... bo listonosze wcześnie muszą wstawać xD Oyasumi nasai minna^^
Projekt rozpoczęty przez Hayate
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-04 02:19:39)
hee nie bylem pewny, bo ja juz go mialem w gratisie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
a jest wersja na PS 2
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
a jest wersja na PS 2
Nom nawet na NES-a czytaj pierwsze posty.
To co? nikt nie wie jak go odblokoać?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-04 02:20:04)
[cytuj=Kisiel]To co? nikt nie wie jak go odblokoać?[/quote]
Z tego co wiem, to musisz tylko trzy walki pod rząd wygrać. Ja już pobrałem z odblokowanym Hasanem, więc nie wiem czy to się faktycznie w praktyce sprawdza.
[cytuj=Kisiel]To co? nikt nie wie jak go odblokoać?
Z tego co wiem, to musisz tylko trzy walki pod rząd wygrać. Ja już pobrałem z odblokowanym Hasanem, więc nie wiem czy to się faktycznie w praktyce sprawdza.
trzy walki czy trzy turnieje? To różnica Jak to pierwsze to mówię już, że nie działa
Zassało się; zainstalowało się bezproblemowo; ale gierka nie reaguje na nic (z wyjatkiem ESC) i wypisuje tylko "press anykey". Zmieniam więc ustawienia językowe na japoński - i dalej kicha.
Jakieś sugestie?
PS. demo działa bez zarzutu. Pełna wersja - nie.:(
PS. patchy żadnych nie istalowałem.
EDIT
nieważne. już to rozgryzłem
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-10-25 19:26:56)
Mam pytanie a mianowicie ile miejsca zajmuje pełna wersja Fatal Fake ze wszystkimi patchami, postaciami itp.
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2007-10-25 18:44:17)
chyba 250 MB, ale nie pamiętam bo dawno nie instalowałem
250 mb zajmuje instalka czy już po zainstalowaniu?? I jak się patchuję grę??
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2007-10-25 19:34:12)
Podobnie jak ~Kisiel nie mam Gildamesha ani Hasana [deprecha]
Nie mam w ogóle żadnej opcji wyboru poziomu trudnośći.
Tak jakby patch 1.13 nie działał (a ssałem go z różnych źródeł więc powinno być kk).
Dziwne to.[zezik]
~kamil3453, całość zajmuje ok. 250mb ...tzn po zainstalowaniu.
Normalnie patchujesz. Pliki znajdziesz w necie. Klikasch na .exe i gotowe.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-10-25 19:35:47)
No bo sciągnełem i gra po rozpakowaniu zajmuje ok 160 mb. Gdzie mogę sprawdzi jaką mam wersję Fatal Fake.I jak odblokowac nowe postacie?? Nie mogę sciągnąc patch 1.3 ze strony producenta.
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2007-10-25 19:58:45)
Thx ~zmora150^^
Tak szczerze to wersja 1.12 bardziej mi się podoba;p Jest bardziej grywalna; nie tak przesadnie dzika.
siemka czy ktoś wie jak włączyć pada w tym(u mnie w sterowaniu wykrywa tylko klawe)
Mam pytanko kto to jest Hasan przeciez nie występuje w anime Fatal Saty Night??