Nie jesteś zalogowany.
Bleach
Karin
Shinigami no Ballad
Black Lagoon
capeta
major 3rd
xxxHolic
Hajime no Ippo
InuYasha
One Piece
...
The Beautiful World
Haibane Renmei (strasznie mdlawe)
Black Blood Brothers (to chyba jakas lipa jest wiec chyba oleje)
A skonczylem Honey & Clover II, moze po tym anime te ww wydaje sie jakies takie siakie:)
Ja jestem w trakcie Zero no Tsukaima. Spodziewałem się czegoś średniawego, a tu prawdziwe zaskoczenie. Fajna kreska, dobre poczucie humoru i ciekawe pomysły na epki. Ze swojej strony polecam
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
widze, ze nastała jakaś era Zero no Tsukaima ja też 2 dni temu skończyłam to anime oglądać i naprawdę mi sie spodobało czekam na drugi sezon, a teraz poza wychodzącymi na bieżąco seriami jestem w połowie Aishiteruze Baby, w między czasie oglądam też Karin
Obecnie Shippuuden, Death Note, Hayate no Gotoku! i kończę Genshikena
teraz to nic nie oglądam bo program w tv się skończył :p
Właśnie skończyłem 5 odcinek Naruto. Wy wiecie, że to nawet fajne jest?:P
Właśnie skończyłem 5 odcinek Naruto. Wy wiecie, że to nawet fajne jest?:P
A myślisz że wydali tyle odcinków z uwagi na cudowna fabułę zapychaczy?:P
Aktualnie zaatakowałem Desert Punk'a. Ku mojemu zaskoczeniu lekkie uprzedzenia zostały zabite przez ciekawy klimat i humor tego anime. Kreska ładna, główny bohater oryginalny. Schematy pojawiające sie dość rzadko tylko umilają oglądanie:).
tak mnie naruto wciaglo ze do 3 w nocy ogladalem
Ostatnio oglądałam Karin, a od dzisiaj testuję Nanę
dopisane:
pierwsze wrażenie jeżeli chodzi o anime, nie zawsze sie sprawdza, ale w tym wypadku, po obejrzeniu pierwszych trzech odcinków jestem bardzo pozytywnie nastawiona do reszty serii i polecam
Ostatnio edytowany przez saima (2007-06-15 13:21:11)
~ Bartender [Barman] (animiec całkiem w porządku, czekam w tej chwili na napisy do reszty odcinków)
~ BECK [Beck - Mongolian Chop Squad] (obejrzałem dopiero dwa odcinki. Prawdę mówiąc anime mnie jakoś nie porywa, ale się zobaczy... Może mnie wciągnie?)
~ Romeo x Juliet (yeah!)
~ Shuffle! (niedługo się ściągnie. Hardek od akatsuki)
~ ...oraz anime o wdzięcznej nazwie: "Slutty Princess Diaries". Mhmhmm... :}
Ostatnio edytowany przez damtrix (2007-06-24 16:55:51)
Uszy do góry!
Jyu Oh Sei - świetne anime zalatujące starym dobrym fantasy/s-f
Ja oglądam "Shining Tears X Wind" polecam a tłumaczenia ~Arsta jest bardzo dobre może i jestem tu nowy i nie doświadczony ale błędów nie wykryłem
Ai Yori Aoshi - trochę głupawa komedyjka ale idzie.
Tenjou Tenge retrospekcja sie nie zaczęła jeszcze wiec może być