Nie jesteś zalogowany.
Z tąd można ściągnąć Final Fantasy AC http://www.mininova.org/ jakość bardzo dobra
,wiem bo oglądałem.:)
OGLĄDAŁEŚ!!!:o
no to teraz cię zamenczymy
jakie wrażenia
najlepiej daj nowy temat z recenzją wtedy troche odetchniesz
IMHO, nie on jeden oglądał, a jeśli pisać recenzję to _proszę_ bez spoilowania.
Imperare sibi maximum est imperium
Na http://www.sushibarnetwork.com/ mozna sciagnac z http wersje na 1cd ;}
możecie teraz podziękować :PP
Jeśli ktoś śmiga ircem na kanale grupy SHS (tu adres) można pobrać z bota Rin-chanZero wersje [bien]; Obok komenda którą należy wpisać-> "/msg Rin-chanZero xdcc send #156" -> oczywiście bez "
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ja także pobierałem przez IRC od tej osoby. Poberał mi się w niecałe 3 godziny . Osobiście spodziewałem się po tym filmie czegoś więcej. Myślałem że będzie trochę magii i summonów . Niestety był tylko jeden summon i "jaka-taka-sobie" magia. Wytłumaczenie - "bo ukradli wszystkie materie". Fani serii Final Fantasy i tak powinni AC mieć u siebie :]
Polecam jeszcze dodatek do ffVIIac Last Order - grupy Bien - BT1 BT 2 BT 3 lub IRC od tego gościa na kanale SHS.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Albo przez ed2k:
ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.-.Last.Order.(DVD.704x396.25m23s).wmv|210395072|95CD98CA1435E27254D5600981DC94FA|/
a ja juz mam i polecam wypas !!!!!!!!!
Ja mam od wczoraj i sie jakos nie chwale.
E a morze wiecie coś o wersji rezyserskiej bo ja pamiętam taki momęt z trailera że cluad jedzie na motorze na moście oni w niego "fuge" walą i wyskuje claud z motocykla i z Kadajem (albo z kimś ) mieczmi się stykaja się stykaja a w filmie takiego momętu nie był.??
Zamiast oglądania czegokolwiek, proponuję poczytać trochę książek, z ukierunkowaniem na słowniki, i nie spotykać się z ziomalami, którzy reagują na "e". I najlepiej przez najbliższe pięć lat. Odpowiadając na mój chamski post proszę nie pisać, że to wszystko wina dysleksji, bo nagram swój śmiech i prześlę w pliku mp3.
Może jeśli się czegoś nie potrafi, to lepiej się za to nie brać? Np pisać?
A odnośnie tematu... Obejrzałem (na raty z braku czasu) FF, i generalnie wszystko jest ok, ale... nie odnosicie wrażenia, że graficznie jest jakoś, hmm... słabo jakby? Czy momentami animacja postaci i w ogóle ich wygląd prezentują się nieciekawie, czy tylko mi się wydaje? Ale odnoszę wrażenie, że Final flight of the Osiris był dużo lepiej zrobiony (wiem, wiem, krótszy, na pewno z większym - relatywnie- budżetem, z przeznaczeniem dla szerszej widowni itp itd, ale jednak oczekiwałbym kroku naprzód). Tak czy owak generalnie jest dużo lepiej, niż się obawiałem, że może być
Miło że wyrażasz swoją opinię na temat grafiki po obejrzeniu średniej jakości kopii ;/. Zobaczysz (?) DVD będziesz mógł ocenić obiektywniej ;].
Jestem przekonany że źle Freemen'a zrozumiałeś, miał raczej na myśli animację postaci, płynność i realność ruchów, części garderoby włosów itp. itd., a nie jakość obrazu
Imperare sibi maximum est imperium
mam wielka prosbe!! Mam wersje 2 CD i jakims cudem ENG sub ale jak by ktos mial link do polskiego (moze byc 1CD byle by byly napisy polskie) jeszcze bardziej by mnie cieszyly napisy do 2 cd lub caly film z hardsubami PL nazwa mojego pliku to:
Final.Fantasy.Advent.Children.2005.DVDRip.XviD.AC3.RERiP.CD1-MiNY(osloskop.net).avi
Final.Fantasy.Advent.Children.2005.DVDRip.XviD.AC3.RERiP.CD2-MiNY(osloskop.net).avi
Ewentualnie jak ktos juz bedzie mial takowe napisy lub jakiegos torrenta to prosze o maila z zalacznikami
eldin@o2.pl z gory dzieki
Dokładnie to miałem na myśli, przyjacielu Kane
Btw, D@M@, na podstawie których moich słów wywnioskowałeś/łaś, jaką kopię oglądałem?
Wnioskowałem z faktu że niema ISO DVD (jeśli masz no to sorry mój błąd). A co do animacji itd. taki styl ma square w swoich filmikach i to widać. Jestem przekonany że "mechanika" filmu jest o wiele bardziej skomplikowana niż we wcześniejszych produkcjach, weźmy na przykład włosy (:F) Wydaje mi się że lepiej wyglądałby by gdyby zbudowane były z mniejszej ilości brył, tak bardziej "growo" ale square połączyło doświadczenie z nowymi pomysłami i jest to co jest, po prostu zrobili kawał dobrej roboty i w większości elementów trudniejszą drogą poszli. Moim zdaniem strona techniczna była po prostu mistrzostwem świata, i za przykład daje tu walkę z bahamamutem czy jak mu tam było ;] ten element wyciąłem sobie i walnąłem na Memory Sticka, na PSP wygląda to .... cudownie.
> Wnioskowałem z faktu że niema ISO DVD
To ze ty nie znalazles to nie znaczy ze nie ma. Jak sie szuka to trzeba wiedziec gdzie i jak. ISO wyszlo mniej wiecej w tym samym czasie co AVI. Wersja DVD9 jest na razie jedynie na usenecie za to rozne wersje DVD5 kraza po roznych trackerach.
wlasnie ogladnolem wersje DVD5, czasem mialem jakies dziwne artefakty, niewiem czy to system, bo strasznie zasmiecony , czy dvd kiepsko zrobione. Ogolnie film hmm niezly, fajne walki, wogole nie kleilem fabuly bo nigdy nie gralem w FF wiec calkowicnie niewiem co tam sie dzialo, pokrecone jakies dziwne rzeczy, ale ogolnie film fajny
ara ara...