Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Potrzebuję epizod 7.5 anime REC.
Dobrze by była w wersji Lunar, choć nie koniecznie.
Ważne by nie była w *.rm.
zaraz ci upnę
sora, właśnie sprawdziłem płytki i widzę, że ją pożyczyłym
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-06-08 19:06:43)
Może być polski hardsub?
Jakość świetna
Bezpośrednio: http://www.megaupload.com/pt/?d=I52A3WW7
Ostatnio edytowany przez yuuneko (2007-06-08 19:05:18)
Rec w rmvb jest tu, odcinek, którego szuaksz również jest. W mkv tu, jest też TU i tu
Może być polski hardsub?
No proszę!
Będę musiał założyć temat z listą polskich grup hardsubujących oraz linkami do ich odcinków.
Powstało tego w cholerę i trochę a przeciętny faj anime nie ma o nich pojęcia (Baa.. nawet jak nieprzeciętny koleś jak ja za dużo stron tego typu nie zna :/ )
Zrób to Yaku, a będziesz miał u mnie piwo
"Skazany na zajebistość"
LOL, zapraszam na www.anfo.pl, wszystkie (a raczej 99%) polskich fansubów w jednym miejscu!
To chyba można naliczać w tysiącach
Ostatnio edytowany przez yuuneko (2007-06-08 21:53:24)
Wiem, co to jest anfo, ale nie mam zwyczaju tam chodzić. Dlaczego więc tutaj nie miałaby powstać taka lista?
"Skazany na zajebistość"
yuuneko napisał:Może być polski hardsub?
No proszę!
Będę musiał założyć temat z listą polskich grup hardsubujących oraz linkami do ich odcinków.Powstało tego w cholerę i trochę a przeciętny faj anime nie ma o nich pojęcia (Baa.. nawet jak nieprzeciętny koleś jak ja za dużo stron tego typu nie zna :/ )
O lol... moment...
Wiem, co to jest anfo, ale nie mam zwyczaju tam chodzić. Dlaczego więc tutaj nie miałaby powstać taka lista?
Przecież wystarczy tylko dodać tę stronę do zakładek... w czym problem
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-08 22:23:41)
Zrób to Yaku, a będziesz miał u mnie piwo
To je niedobrze! Musze się bronić!
Ostatnio zauważyłem u siebie ślad mięśnia piwnego. Normalnie biała tapeta na twarzy i "gdzie moja papierowa torba"?
Nee.. bronka nee..
yuuneko prawie mnie uratowałeś ale jednak zgadzam się również ze Zjadacz'em: czemu u nas miała by nie powstać taka lista?
EDIT:
Poza tym jak moje bystre oko łapneło na tej liście są tylko anime z pl hardsubami jakie ktoś z ich forum(?) zuploadował. Nie ma tam m.in. RECa
Przydała by się strona gdzie były by odsyłacze do grup hardsuberskich (zakładając ze na każdej znajdziemy wypuszczone przez nich anime)
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-06-09 01:05:58)
Tam jest większość polskich grup, jest kilka na pewno z poza tego forum, ale jakościowo są......... w tyle
Nazwać możesz: "Polskie Grupy Fansubberskie"
Ponieważ wiele wydaje Softsuby w MKV i "Hardsubowe" jest nieadekwatny do wszystkich
Pamiętaj, że kilkadziesiąt grup już nie istnieje, zfuzjowało się, zmieniło nazwę i skład.
Tu masz kilkadziesiąt grup:
http://anfo.pl/grupa.php
Ostatnio edytowany przez yuuneko (2007-06-10 09:14:30)
Strony 1