Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cze!
Wie ktoś skąd mogę ściągnąć te anime z http? Jeżeli naprawdę nie ma to poproszę o link na torrenta.
Wielkie dziex!
chyba jedynie z hub'a DC++
W sumie sam zaczalem to sciagac, a co mi tam . Dobre to?? Wygoglalem, ze to jakis hentajec jest...
Tytuł brzmi jakby miało zwiazek z opowiadaniami Lovecrafta, jak ktoś to już obejrzy to niech zaopiuniuje.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Dzięki!!
Wolę jednak lepszej jakości!
Dziex!
Dawno temu to ogladalem i wydawalo mi sie fajne (ale kiedys wszystko co widzialem z anime to mi sie podobalo)
To jest Hentai z falubła.
Ja bym raczej powiedzial ze to anime z elementami hentaja :]
To jest delikatne hentai z dosyć ciekawą fabułą.
Oglądałem to anime z polskimi napisami i było fajne.
Na Iso przy jednym linku jest takie cus:
Comments / Description:
While vacationing with his adopted daughter, Private Detective Susuki becomes trapped in a secluded ski resort with a few other vacationers after a storm closes the place down. All is well until one of the guests is found brutally murdered. Being the good investigator he is, Susuki gets to work to find the killer. While digging for the killer, Susuki uncovers a lot of dirt on the other guests and even finds out a thing or two about his own past. But, as Susuki struggles to find the killer, the other guests start to point the finger at him. ------Taken from AnimeNFO
Zapowiada sie wiec ciekawie...
Dokładnie. Jest to film detektywistyczny z elementami hentai. Fabuła może zbyt zakręcona nie jest, bo raczej nie zgubimy wątku, ale jest pare zwrotów akcji. Generalnie to ma klimat bardziej filmów w stylu "Jest tu nas 10, a jednym z nas jest morderca", czyli coś w stylu "Zapisków Detektywa Kidaichiego". No i nie ma tak, że wszyscy by tylko pragneli seksu i każda systuacja jest pretekstem do tego. Po prostu te sceny są tak przy okazji, jak np detektyw wypytuje ludzi i odkrywa ich tajemnice (czyli np seks który kiedyś był, a teraz jest tylko opowiadany, dość obrazowo opowiadany ).
Rano zobaczylem, ze juz mam. Przeklatkowalem 1 ep i zapowiada sie ciekawie....
Strony 1