Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Jasmine bardzo fajna fota[okej][okej] pięknie na niej wyglądasz ale nie na 14 troszkę więcej:D:P
Jak widzę nie które foty chciałby myć starszy o parę lat[/quote]
A ja ze 2 mlodszy
No bardzo ładne mamy dziewczyny na ANSI Co do fotek to jutro ja wrzucę swoje
To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
Kilk
Nie Ty jedna masz tak że jak idziesz do knajpy to chcą dowód ! Wiele moich znajomych tak ma .
Ale zdjęcie słodkie !
Naprawde nie moge wyjść z pod dźwigu (czyt. z powdziwu ) ze mamy takie dziąłszki na ANSI!
Proponowałbym zrobić galerie w jakimś nowym temacie, bądź zmienić ten i na 1 poście wrzucić zdjęcia i nicki tych , którzy te zdj dali, byśmy mieli wszystkich w jednym miejscu:)
rexo dziołszki jak już(choć też chyba źle nie jestem pewien;P) no ~Jasmine niezła fotka^^ Zeus nie ma szans żeby komuś sie chciało to robić^^
a może jednak znajdzie się jakaś dobra duszyczka XD
w sumie, to to dobra rzecz by była^^
KDE4 ssie
na zywo nie widzialem
EDIT :
Ten post był prosty, chamski i wulgarny, obrażał płeć piękną, więc został usunięty przez moderatora! Basta!
EDIT 2 :
overreacted... sory
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-06-04 12:29:49)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Jak w ogole mozesz mowic, o dziewczynach paszteciary, są dziewczyny ładne, ładniejsze i mniej ładne, paszteciary i maszkary nie pasuje do naszego wytrawnego tematu:D
Ostatnie wydarzenia na forum związane z zamieszczaniem nowych linków do fotek dziewcząt udzielających się na stronce, utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie mialem racji Otóż większosć kobiet które interesują się anime to wcale nie takie paszteciary i maszkary ;-)
dobre dobre albo jec miej pasztetu bo ci ucieka z kanapek
To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
Kilk
TO TY MASZ 20 LAT?!
niemożliwe:P
KDE4 ssie
Jasmine napisał:To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
KilkTO TY MASZ 20 LAT?!
Jak to niemożliwe? Toż to 20-stka jak się patrzy. Dodam, że niezwykle apetyczna;]
Jasmine napisał:To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
KilkTO TY MASZ 20 LAT?!
możliwe:) mi np. dają średnio 16-17 lat a w rzeczywistości to ja jestem rocznik 86. Nie wiem czy to wina czarnobyla czy czegoś innego ale jak widze na ulicy jakiś małolatów (bez urazy:) ) to nie jeden wygląda na powiedzmy ok. 20 a tak naprawde to ma 14-15
parara napisał:Jasmine napisał:To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
KilkTO TY MASZ 20 LAT?!
Jak to niemożliwe? Toż to 20-stka jak się patrzy. Dodam, że niezwykle apetyczna;]
podpisuję się pod tym obiema ręcoma i nogoma
KDE4 ssie
parara napisał:Jasmine napisał:To i ja dorzucę jakieś aktualne, na którym podobno wyglądam na 14 lat
KilkTO TY MASZ 20 LAT?!
możliwe:) mi np. dają średnio 16-17 lat a w rzeczywistości to ja jestem rocznik 86. Nie wiem czy to wina czarnobyla czy czegoś innego ale jak widze na ulicy jakiś małolatów (bez urazy:) ) to nie jeden wygląda na powiedzmy ok. 20 a tak naprawde to ma 14-15
Jak nic to wina Czernobyla Też jestem rocznik 86