Nie jesteś zalogowany.
Akurat będzie do snu. Zweryfikuję i jutro wyrażę opinię
[Edit]
Przeczytane, zweryfikowane - jesteś moim bohaterem
Na początku denerwowały mnie te króciutkie zdania, ale w końcu to był sen. Jednak opis działania cybermózgu jest wart literackiego Nobla
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2007-06-04 10:15:37)
Super!! Czekam na ciąg dalszy!!
odwaliłeś kawał naprawdę dobrej roboty
bardzo fajnie się czyta XD
tylko gdzieniegdzie występowały powtórzenia, ale nie uważam żeby to była jakaś wada nie mam nic przeciwko
KDE4 ssie
Nie pozostaje zatem nic innego, jak jechać dalej z tym koksem Błędów w tej wersji pewnie parę jest, ale jak mówiłem, to surowa wersja demo. Wierzcie mi, że Batou czeka bardzo ciekawa wędrówka w poszukiwaniu Gabu.
Jak by to powiedzieć ... SUPER. Zarówno książka jak i tłumaczenie. Freeman dzięki i powodzenia z dalszą częścią. Treść jest tak wciągając że musiałem przeczytać 3 razy pod rząd ( co spowodowało nie dotarcie na kolokwium ... ale co tam pierwszy termin dopiero )
Wspierając polskie górnictwo... odkopuje staruszka.
Pytanie kieruje do @Freemana: (lecz nie zawracam tyłka na priv, bo może kogoś też sprawa zainteresuje)
Prace nad tłumaczeniem utknęły w czerwcu 2007 i już nie ruszą raczej dalej prawda?
Masz nadał cześć tego tłumaczenia podanego parę postów wcześniej? Jeśli tak to czy mógłbyś go ponownie udostępnić? (stary link nie działa)
No i czy może jesteś w posiadaniu angielskiego e-booka?
Prace dalej trwają, ale niestety bardzo powoli, z czego sobie zdaję sprawę, ale też nie jestem w stanie nic w tym temacie przyspieszyć. Dlatego też nie podaję żadnych dat itp.
Link do wersji demonstracyjnej nie działa. Bardzo bym prosił o re-upload pliku.
Przy okazji życzę powodzenia w hobby- tylko nie dziękuj i się nie spiesz