Nie jesteś zalogowany.
No będąc szczerym jedyne co mi się podobalo to muza jak dla mnie to zbytnio widać różne efekty za często wyskakują przez co obraz jak dla mnie nie jest zbyt czytelny ale to tylko moje zdanie.
Wiesz dlaczego obecnie powstaje tak malo AMV o DBZ ??
DBZ to wbrew pozorom bardzo trudny temat do zrealizowania...
Wbrew pozorom latwo jest sobie wybrac anime i znalezc do tego pasujaca nute...
Wybrac z posrob ponad 500 ep DB filmiki o milosci to jednak jest troche roboty i wymaga sporej orientacji a anime...
Chcesz cos osiagnac?? Zrob AMV z Wolf's Rain i pisenka Artura Gadowskiego "nie od razu zdarza sie raj", jest ona doskonalym odzwierciedleniem tego anime, i tylko posiedziec troche nad tym i mozliwy jest sukces w KTA...
hmmm nie widziałem jeszcze ale obczaje jutro już za późno na to teraz:)
nie przestawaj tworzyć
ja tez mam parę amv (z DBZ) może się kiedyś podzielę
swoją drogą niezła zabawa
heheh to zroob mi teledysk do Powierzchni Tnących - Paktofoniki
ja już mam
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-06-04 02:14:25)
~Obiwanshinobi wiesz kim jest Danny Poo??
Masz spory zasob slownictwa
~darkschab
Ja robie AMV do tego co mi sie spodoba a nie innym
HipHopu nie trawie i nie zrobie
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-06-04 02:18:53)
~Obiwanshinobi wiesz kim jest Danny Poo??
Masz spory zasob slownictwa~darkschab
Ja robie AMV do tego co mi sie spodoba a nie innym
HipHopu nie trawie i nie zrobie
daj spokój nie o to chodzi, oczywiście że każdy robi pod to co lubi ale jeśli chodzi o text i wo gule piosenkę to ciężko jeśli chodzi o ten kawałek ja własnie lubie te klimaty i zrobiłem teledysk kiedyś ci zapodam
ja raz zrobilem amv do hip hopu...
utwor "klatka" nie pamietam wykonawcy... (juz wiem, bodajze pc park)
okazalo sie to totalna porazkai zaprzestalem dzialan w tym kierunku
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-06-04 02:26:23)
heheh no wiem co to za kawałek (raz na wolce a raz w klatce walcz walcz walcz ty walczysz ja walcze - czy jakoś tak) heheh nie dziwie sie ze nie wyszło ale mooj jest całkiem niezły przynajmniej tak moowią zapodał bym ale nie mogę z przyczyn technicznych
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-06-04 02:29:07)
tzw.średnio na jeża
za dużo efektów, mało czytelny obraz
KDE4 ssie
heh moglem na samym poczatku wyciac te bardzo rzucajace sie w oczy efekty.. heh ale po ptokach... nie bede juz edytowac...
Przez pierwsze 90 sekund obraz wariował . No i, jak dla mnie, dziwne i za długie (ewentualnie zbędne) wstawki na początku oraz końcu. Też tak jakoś muzyka nie komponowała mi się z wizją. Niska nota
eh znalazłem mooj pierwszy teledysk z 2000 roku około robiłem go na MagiX Maker 6 to były czasy
właśnie go uploaduje na youtube
zwie sie
The Saiyan`s Aren`t Alright
z muzą Offspringa
dobry zespol
ja siedze do 3 i ide lulac, bo rano pobudka...
Osobiscie tak na powaznie to robie amv moze hmm 0,5 roku??
a robie, poniewaz jest to swietny sposob na zabicie nudy i sprawia mi satysfakcje...
elita swiatowa to siedzi sporo czasu przed pc i kombinuje jak udoskonalic swoje umiejetnosci, a ja to roznie...
~darkschab czego teraz uzywasz??
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-06-04 02:50:37)
teraz?!? nie robiłem AMV od 2-3 lat ale na pewno zabrałbym się za to MagiX Video Makerem chociaż nie wiem jak inne programy ale starą magiX 6 mam do teraz
tu masz linka do mojego tele założyłem też osobny topic
http://www.youtube.com/watch?v=BkmZett1NH4
miłego oglądania
darkschab fajny teledysk i muzyka pasuje :]
dzięki
jestem wdzięczny
nyo coz sry ale DBZ sie juz przejadl mi tak dawno ze poprostu n/c jakosc nie powala muzyka tak samo WTF? gdzie KOMPRESJA z rekompresuj to innymi kodekami i AUDIO popraw bo poprostu nie idzie wytrzymac amv 1/10 ;x
dla mnie ten teledysk jest jako taki^^ nie podszedł mi zbytnio^^
Hmhm, na początku jak czytałem, że jest sporo efektów, to myślałem, że mi się spodoba, bo lubię takie coś. xD Ale jak zobaczyłem "jakość tego czegoś" i "wykonanie", to nie spodobało mi się. Muza też do bani. xD A no i jeszcze jedno, po co dawałeś "tyle" tych pierdół? Chodzi mi o to, co jest na samym końcu xD i trochę tego na początku. Jednakże masz plusa za odwaloną robotę, bo to na bank krótko nie trwało, no i życzę miłej pracy przy następnych.
pozdr
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-04 08:28:32)
Jednakże masz plusa za odwaloną robotę, bo to na bank krótko nie trwało, no i życzę miłej pracy przy następnych.
pozdr
Dokładnie. Chociaż mi się ogólnie podobało.