Nie jesteś zalogowany.
Air
Czy co po niektórzy mogliby podrubiać treśc zagadki?! czy to przewyższa wasze możliwości!?
EDIT
bo często treści zagadek zlewają się z resztą postów. a poprzez pogrubienie - jak sam widzisz - NIE DA SIĘ TEGO PRZEOCZYĆ. Łapiesz? btw, co mają inni do tego? napewno wszystkim to ułatwi życie. nie tylko mnie.
EDIT2
~Przemek3, ty byś założył osobny wątek na forum, no nie? i idź do okulisty - biorę udział w grze.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-31 23:39:00)
a w czym ci to przeszkadza? już robisz problemy z byle czego Może nie umiał, przecież nie każdy musi umieć, a jakoś innym to chyba nie przeszkadza bo nie widzę, żeby się skarżyli.
co do zagadki to nie mam pojęcia:)
EDIT
bo często treści zagadek zlewają się z resztą postów. a poprzez pogrubienie - jak sam widzisz - NIE DA SIĘ TEGO PRZEOCZYĆ. Łapiesz? btw, co mają inny do tego? napewno wszystkim to ułatwi życie.
jakoś wszyscy zauważają, a ty nie rób niepotrzebnego offtopa skoro i tak nie bierzesz udziału w grze[deprecha]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-05-31 19:18:00)
MSN?
Tez raczej jestem za pogrubianiem (Choć konieczne to nie jest). BTW, moze jakieś oznaki zycia ?
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-05-31 19:19:50)
"Potworne kucyki", to od razu kojarzą mi się z kucykami na głowie potwornej Suzumiyi Haruhi. =) Zgadłem?? ;P
A mi sie kojarzy z Bunny Tsukino z Sailor Moon xD.
A może Jigoku Shoujo?
death note
Fushigi Yuugi
Azumanga Daioh ?
Dobrze
No to coś łatwego:
Bajka o Czerwonym Kapturku
~radziocd - NIE
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-06-01 09:15:46)
claymore:D:D:D
czerwony kapturek
Trigun?
Jin-Roh
blee
Akazukin Chacha
Wolf's Rain
(Tak mi się skojarzyło, tyle tylko, że Cheza w sumie to tak bardziej w róż...:P)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Jin-Roh?
TAK
~Krid daje następną.