Nie jesteś zalogowany.
robak napisał:A ja wlasnie ogladam Full Metal Alchemist
Nie Ty jeden
Ja oprócz FMA oglądam FMP (...)
FMP mam juz za soba
Zabrałem się ostatnio za Ranmę 1/2.. ciężki orzech do zgryzienia - patrząc na ilość epów
Dzisiaj dojdzie zapewne Tsubasa Chronicle - Hyper się kłania z premierową emisją xD
Bleach,Naruto,Blube Dragon,Darker Than Black, to na bieżąco :d
Naruto,Blood+,FMA,Death Note
Na bieżąco jestem z Darker then Black, Bokurano, Denno Coil, Naruto i Claymore (ale w końcu chyba sobie odpuszcze, bo to anime za bardzo mi nie przypadło do gustu)
Oprócz tego jeszcze Karin oglądam i Death Note nadrabiam.
Dzisiaj dojdzie zapewne Tsubasa Chronicle - Hyper się kłania z premierową emisją xD
O! To fajnie, będę musiała nawiedzić brata i sobie obejrzeć (sama Hypera nie mam).
Ostatnio edytowany przez Juri (2007-05-31 14:37:53)
SPOJLER ja ogladam ostatnie odcinki utawarerumono_omg co to jest mechy tam jakies wyskoczyly koles z przyszlosci co to ma byc obejrze dalej to zrozumie SPOJLER
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-05-31 17:31:27)
ja ogladam ostatnie odcinki utawarerumono_omg co to jest mechy tam jakies wyskoczyly koles z przyszlosci co to ma byc obejrze dalej to zrozumie
Jak już spoilerujesz, to chociaż to zaznacz ;/ psujesz innym przyjemność oglądania!
oh przepraszam bardzo
Naruto Shippuuden, Bleach, Death Note, One Piece, Claymore, Hayate no Gotoku i Beck
Hmmmm.... mogę powiedzieć, że oglądałam Last Exile , GTO , FMA , Gilgamesh , Gunslinger Girl , Neon Genesis Evangelion , 7 samurajów , Król Szamanów , Tajemnice przeszłości , Van Helsing , Chobits . Mogę powiedzieć, że wszystkie są orginalne i mają ciekawą fabułę, warte oglądnięcia. Z pewnością jestem tu osobą, która nie oglądnęła tyle anime co reszta:). Teraz oglądam Naruto i Tsubasa Chronicle.
Mam do was pytanie.... Co mi byście polecili ściągnąć ........., ponieważ zastanawiam się nad Samurai Champlo.....
Mozesz smialo sciagac Samurai Champloo, to jedna z najleszych serii jaka kiedykolwiek powstala.
Dziękuje... mile z Twojej strony
Mozesz smialo sciagac Samurai Champloo, to jedna z najleszych serii jaka kiedykolwiek powstala.
A mi w ogóle nie podeszła. Mnie klimat tego anime w ogóle nie spasował i poddałem się na 15 epku - usypiający klimat, ale co kto lubi.
Tak jak mówi ~MisQL. Wziąłem się dzisiaj za oglądanie Tenjou Tenge z wielkim zapałem (nasłuchałem się od kolegi różnych opowieści o tym anime), a przy 10 odcinku już wymiękam
Ludzie mają różne gusta, mi Samurai Champloo podobał się, był genialny. Główny bohater przypominał mi Spyke'a z CB:)
A przy Claymore to się zanudziłam, chociaż 80% opinii jakich o tym czytałam było pozytywnych.
A przy Claymore to się zanudziłam, chociaż 80% opinii jakich o tym czytałam było pozytywnych.
Ja po epizodach 7 i 8 jestem wprost wstrząśnięty. Wartka akcja + wciągająca,'smakowita' fabuła pogłębiająca moje zainteresowanie tym tytułem z każdym następnym odcinkiem. Na twoim miejscu nie zniechęcał bym sie tą pozycja. Muzyka rzeczywiście jest słaba ale białe wiedźmy nadrabiają to 'urodą':)
Samurai rzeczywiście bardzo dobry.
Aktualnie oglądam wiele nowych pozycji. Na tą chwile jestem absolutnie zauroczony wysokim poziomem Code Geass i zdrowo pokręconym Guren Lagann. Bokurano również z każdym odcinkiem robi sie coraz ciekawsze.