Nie jesteś zalogowany.
Spoko myslalem ze po prostu nie widziales ze tak mozna zrobic, jestem juz dzisiaj ostro zmeczony moze stad ta zlosc , siedzialem sporo przy przerabianiu tych episodkow no i troche nauploadowalem sie jak na moje skromne lacze. Ide wypaczać... Dobranoc wszystkim... Pozdro
A może jezykwaw bedziesz tu wrzucał wszystkie serie jakie wyszly wogole i ew. kinowe lub specjalne o ile sa??
A tak wogole to naprawde swietna robota:D
Nie ograniczajcie prędkości ściągania jak możecie ok.
Mam pytanie. Dlaczego jak sciagam Capitana z
Odcinek 001 - The New Star Soccer [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]---------NAPISY PL (stworzone przez kornik15)
Odcinek 002 - A Career Begins [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 003 - Kick-Off for the Future [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 004 - The Football is My Best Friend [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 005 - Where is the Rival? [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 006 - Blocked Off [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 007 - The Show Must Go On [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 008 - A Perfect Duo [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 009 - The Last Chance [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 010 - A Long Way to Brazil [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
Odcinek 011 - The Provocation [DVDRip, JAP Audio, Mp3 128 kbps]
to po obejrzeniu i zamknieciu playera odcinek znika?Da sie sciagac stad jakos na stale?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-05-31 11:28:15)
Może jak ściągasz z http to zamiast kliknąć na zapisz jako dałeś otwórz. Wybierz zapisz jako a na pewno nie powinno ci już zniknąć.
Hmmmm ja oglądam w telewizji... wystarczy..... , ale to fajnie, że wrzucasz.... Ja wolę teraz ściągać sobie Naruto, dla mnie to klasyk, a wiem, że nigdy się nie pojawi na hyper z pewnością przez ilość odcinków
Dobra, Tsubasomaniacy. Zwracam się do Was w tym temacie bo ściągnął on miłośników tego cudownego anime
Mam taki oto problem. Jak przetłumaczyć, z sensem, tytuł endingu pierwszej serii Tsubasy? Po japońsku to jest Fuyu no Lion a po angielsku Lion of Winter. Będę wdzięczny za Wasze propozycje
Kurde co się na tego torrenta uwzieliście !!!
Koles wsadza odcinki na serwer, a nie na torrenta !
Połowa userów tego nie rozumie i za przeproszeniem dupe zawraca o głupiego torrenta !
Nie podoba sie nie sciągaj !!!
A jesli naprawde zalezy wam na tym torrencie to pogadajcie z tymi co już sciągnęli te odcinki !
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2007-05-31 12:48:55)
~jezykwaw wielkie dzięki za wrzucenie ich na ftp. Mam radiówkę więc lipe mam z torrentami, a tu mogę z ftp'a ściągnąć, jeszcze raz wielkie dzięki
~bunio11 chyba nie zauważyłeś, ale torrent powstał już jakiś czas temu, więc nie wiem o co te krzyki;P
Co do rawków, to dobry pomysł ~jezykwaw, dzięki.
Czy u Was też obraz się tak dziwnie "przycina"? Trochę psuje to oglądanie, ale mimo to WIELKIE DZIĘKI za upload .
coś masz z kodekami, bo u mnie wszystko ok
Czy u Was też obraz się tak dziwnie "przycina"? Trochę psuje to oglądanie, ale mimo to WIELKIE DZIĘKI za upload .
Może byc to wina kodeków lub sciągnełes z błędem !
Kiedys miałem to samo co ty tylko, że z Death Note. Sciągałem z torrentów i własnie tez miałem te przycięcia.
Musisz sciągnąc jeszzce raz z torrenta albo z tego ftp !
ile fps'ów mają te odcinki bo u mnie pokazuje 25 a osoby robiące napis pod tą wersje raw piszą 24,999
więc jak jest??
Mój brat oglądał tą bajkę jak był mały..... . Stwierdził, że to były jego najlepsze bajki jakie oglądał ( idiocie zawsze mówię, że to anime ), nie ma to jak wspominać dziecięce lata . Mi jednak nie przypada do gustu grafika....
Solar -> otworz sobie jakis odcinek w VirtualDub i masz napisane w File -> File Information BTW fpsów w moim releasie jest 25.000
Jezykwaw Dzięki ci wielkie za wrzucenie tego anime taki klasyk za małolata ta bajka to szał teraz jak oglądnąłem pierwszy epek to aż łezka poleciała .
teraz tylko czekać na napisy
A ile w ogóle Capitan Tsubasa ma odcinków? To co leciało w TV?
128
wiem, ze polskich napisow raczej nie uswiadcze, ale bylbym wdzieczny za namiary do angielskich napisow. Lepszy rydz niz nic
Ostatnio edytowany przez CloudSSJ (2007-06-01 01:31:25)