Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ciezko bylo mi okreslic gdzie tego posta dac wienc dalem go tutaj. A w zeczy samej szukam gotowych napisow z Fate Stay Night do wydania grupy AnoE bo jakos nie mam zbytnio timu do robienia synchra dostepnych na serwisie. Wiec jesli ktos takowe posiada do calosci serji moze mi je podeslac na mojego maila dotepnego w moim profilu :] . Z gury dziemks.
omg. juz sie biore za robote a napisy wysle ci w czerwonej kopercie gołębiem. Albo może czymś wiekszym bo i słownik ort tez dorzuce. probowales chociaz sprawdzic czy beda pasowac?! robienie synchro to ok 20 sekund na odcinek oO
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Nie masz gustu człowieku! czerwona koperta? ma być karmazynowa! a gołąb ma mieć przyciemniane szpanerskie okulary. Co jeśli po drodze porazi go światło słoneczne i dostanie udaru?
DiamondBack jeśli tak szybko ci to zajmuje czemu mu tego nie zrobisz? To co dla jednego jest banalne wcale nie musi być proste dla drugiego.
DiamondBack jeśli tak szybko ci to zajmuje czemu mu tego nie zrobisz? To co dla jednego jest banalne wcale nie musi być proste dla drugiego.
To może niech siedzi i robi synchro dla wszystkich, którzy nie umieją![roftl] W końcu lepiej, żeby ktoś za ciebie robił niż samemu się pomęczyć.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-26 17:57:58)
A potem będzie mu jeszcze wyrzuty robić że źle zrobił xD
rzeczywiście zrobić na początku synchro to było zadanie bojowe ale w końcu doszedłem jak sie robi i 20 sekund wystarczy i szczerze mówiąc to tu tłumaczyć jak zrobić dużo nie daje przynajmniej mi ;p najlepiej samemu pokombinowac w "subedit player" i wszystko będzie git :]
Pozdrawiam Zmora
heh robienie synchra jest banalne zawsze mozna zapytac jak to zrobic, czasem poporostu rece opadaja
ara ara...
khadzad ja nigdy nikomu nie robie wyrzutow ze cos zle zrobil.
zmora150 mam prostszy w osłudze program jak subedit player i do tego bardziej przejrzysty wykonany przez jednego z moich przyjaciul przystosowany do obrubki napisow.
Kaligur to ze robienie synchra jest banalne to ja wiem bo kiedy musze se takowe robic to je robie o ile mi na to czas pozwala.
DiamondBack dla mnie jestes przyslowiowym gnojkiem kturemu sie wydaje ze pozjadal wszystkie umysły swiata i w taki sposub traktuje twoje wypociny w tym temacie. Nie wspominajac ze wiekowo jestes mlodszy odemnie o 13 lat. I wiesz powiem ci ze chyba se zrobie te synchro samodzielnie chodz i tak nie mam na nie zbyt durzo czasu i w przeciagu 2 do 4 tygodni se je wykonam sam na przekór ludziom twojego pokroju. Bo jak widac kiedy ktos poprostu sie o cos pyta czy ktos dana rzecz morze udostepnic to zawsze sie znajdzie 1 czy 2 maniakow kturzy prubuja go zmieszac z blotem do kturych mozna ciebie zaliczyc. A i dla scislosci wykonanie synchra do 1wszego epka zajelo mi 5 min a nie jak tweirdzisz 20 sek biorac pod uwage ze orginalne od grupy Eclipse rozjerzdzaja sie zaraz po openingu w stosunku do grupy AonE. Tak wiec chcialbym zobaczyc jak ty robisz synchro w 8 min do serji majacej 24 epki co bylo by rekordem na miare Ksiegi Guinessa.
I na koniec powiem tak ze w 20 sek mozna se tylko D..e podetrzec i to nie zawsze.
Skoro sam potrafisz je zrobić to po co piszesz taki temat O.o To ze napisy się "rozjeżdżają" jest pewnie spowodowane złym współczynnikiem FPS, i zmiana tego zajmuje nawet mniej niz. 20 sek.
Btw. robiąc tyle błędów ortograficznych nie chwalił bym się swoim wiekiem ...
Ludzie w moim wieku i mojego pokroju nie robią tylu błędów. A to ze jestem młodszy od ciebie o 13 lat to w tym wypadku gorzej dla ciebie.
Do księgi rekordow sie nie spiesze, a poza tym polowa z tego co napisałeś jest bezsensu
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Od próśb o synchro jest oddzielny wątek.
Strony 1