Nie jesteś zalogowany.
Witam mam pytanko czy może ktoś wie skąd ściągnąć DBZ od AnimeHQ w avi ale no sub?
Z góry dzięki za odpowiedz.
jest już wiele tematów o db, nie było sensu kolejnego otwierać, poza tym ty opole, ja opole i wszystko jasne
Ostatnio edytowany przez gogi19 (2006-12-11 13:42:56)
Ok., wiec tak, pewna fanka DB, poprosila mnie o pomoc w znalezieniu napisow do wersji AHQ odcinkow 86-119. Ja ich nie posiadam, wiec pytam, czy ktos je moze ma i czy w ogole byly przetlumaczone?
Jak mnie ktos odesle do wyszukiwarki to .
Pytam, poniewaz wiem, ze ostatnio sporo subow z serwisu wylecialo (moich 4 - modyfikowane kinowki DB Z od 10-13) i byc moze teraz ich juz tutaj nie ma, ale ktos w kolekcji je posiada.
Jesli tak, to niech sie taka osoba do mnie zglosi, a ja skieruje sprawe dalej
A właśnie co do wyrzucania subów może ktoś mi podesłać na PM lub tu napisać jakie napisy usunięto z serwisu.
usunieta te do zlicencjonowanych anime i te ktore sie powtarzaly
ale night wolf chcial, czytales wogole pierwszy post w tym temacie?
To badz tak laskaw cytowac, jesli nie jest to odp. bezposrednio pod postem :]
Pierwszy raz jestes na forum, czy co?
no dobra niech ci bedzie sorry
No problem
Czy w ogole te odcinki, o ktore sie pytam byly przetlumaczone?
zaraz ci poszukam i sie wszystko okaze
EDIT
przeciez te napisy sa na stronie
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-05-25 21:45:08)
Zapodaj linka, bo ja nie widze.
Chodzi mi oczywiscie o DB Z.
napisy dbz prosze bardzo
AHQ odcinkow 86-119.
napisy dbz prosze bardzo
Echhhh, szkoda gadac, jednak masz faze
~Marcin dzieki.
no tak sorry nie zerknalem moj blad
Szukam ostatnich piętnastu odcinków Dragon balla Z w avi. bez cezury i by były do tego napisy najlepiej wrzucone na rapideshare ^^ byłbym wdzięczny, bo pewna osoba przez nie mnie zabije >.>
Czy wersja DBZ od AHQ to ta sama wersja co japonski raw? Dziwnie to ujalem ale chodzi mi o to czy te dwie wersje sa tak samo uncut
Ja ściągnołem Dragonball remastered mkv pliki po około 50 MB z trzema ścieżkami audio (2 eng i 1 japonska) w jakości lepszej niż AHQ. Wiem bo mam i całą AHQ i porównałem. A napisy pasują po niewielkiej przeróbce od AHQ ( usunięcie op, film zaczyna się od tytułu) NIestety znalazłem tylko 1-194 odcinków ;(