Nie jesteś zalogowany.
Proszę jeszcze o zaproszenia na Scenetorrents.org i TorrentLeech.org to byłbym wdzięczny.
Wyseedowanych na PolishTrackerze mam ponad 125GB a ściągniętych 26,60.
Jak ktoś będzie chciał screena to nie ma problemu
ostatnio słyszałem baaardzo ciekawą historie. Opowiadal mi ja znajomy informatyk, nie jestem w stanie potwierdzic czy to bujda czy prawda ale posłuchajcie.
Byl sobie gostek ktory ciągnał praktycznie non stop z pelna predkoscia łącza 12Mb/s. Pewnego razu zastał policje przy drzwiach - to wlasnie od znajomego policjanta uslyszał tą historie. Namierzyli go wlasnie przez ogromną aktywnośc łącza i ilości sćiaganych danych. Weszli do jego domu i ku ich zdziwieniu zastali komputer cały w dymie. Okazało sie ze z dysku twardego zostały jedynie szczątki. I Sejf.
Gośc twierdził ze nie wie co sie stało z jego dyskiem, rzeczywiście rozwalony i niemożliwy do odczytu ale nie przez normalne użytkowanie. Sejfu nie mogli odtworzyć ponieważ zapierał się ze tam są jedynie pamiątki rodzinne. Koniec końców nie potrafili sobie z nim poradzić bo gdy przyszli z nakazem otworzenia sejfu, twierdził ze został sprzedany pokazując dowód sprzedaży. Oczywiście nie poddali sie i poszli do osoby która go kupiła, przeszukali całe jego mieszkanie, garaż i nic nie znaleźli. Sejf był pusty. Na domiar złego nie potrafili mu nic udowodnić.
Najprawdopodobniej był to profesjonalista... tym razem policja przegrała. Według tego informatyka, zapewne były tam nagrane płytki a kiedy już sejf dostał sie w rece znajomego ten wyjął płytki i schował je u kogoś innego.
A co do polskich tackerów to owszem jest tam calkiem sporo danych ale ja osobiscie wole p2m, szybsze lepsze i mniej zawodne.
~Rammstein jak chcesz na btgigs to moge ci dać ewentualnie jak ci nie potrzeba dam komuś innemu
warunek: screen z dobrym ratio a dobre według mnie to powyżej 1,0 albo nick na pt to sam sobie sprawdzę mam tez na PT takie same warunki ewentualnie dobrze mnie umotywować
Hybrid ciekawa historia. Polskie sieci Torrent są najprawdopodobniej przez policje prześwietlane, to samo tyczy sieci eMul. W takim wypadku powinny czuć się zagrożone osoby z największym upload i udostępniających najnowsze amerykańskie produkcje, przecież policja nie może złapać i postawić zarzuty półmilionowi ludzi.
Ostatnio edytowany przez mozarus (2007-05-23 21:53:48)
~mozarus
gdyby nie polscy piraci nie miał byś kompa z orginalnym (jak mniemam) windowsem, a dlaczego ? Bo jak zaczeły wychodzić windy to kogo było stać na kompa, a co dopiero na winde i inne oprogramowanie, a od takiego pirata szło kupić za cene płytki (a raczej dyskietki) lub troszke drożej (na dzisiejsze to bedzie 20-30zł). To ruszyło (nie, rozpoczeło) gospodarke komputerową w Polsce !!
Piractwo nie jest wrogiem, ale też nie jest przyjacielem. Każdy użytkownik nielegalnego oprogramowania jest potencjalnym klientem w przyszłości (ok. 70% osób zakupi w przyszłości program w wersji orginalnej jak podaje Microsoft), a dzieje się tak dlatego, że: ściągasz program, podobają ci się jego możliwości, więc dla szpanu/z przyczyn tech.(pirackie nie ma gwarancji jakości) kupisz sobie orginał za zaoszczędzone pieniadze (warunek jest jeden w tym załorzeniu - przystępna cena). To tyle
PS.: kto by nie chciał orginalnego Naruto, za powiedzmy 20zł/5ep.
co do uzywania torrentow to polskich serwisow nie znam ale za to znam serwisy zagraniczne
http://isohunt.com/
http://www.demonoid.com <- uzywam od niedawna niestety nie mam dostepnego zadnego kodu do zaproszenia
a do sciagania polecam bit spirita sluzy tylko do sciagania torrentow jest prosty szybki po polsku i zawiera najbardziej przydatne opcje i ustawienia
Ostatnio edytowany przez taith (2007-05-24 12:45:22)
Prosiłbym o zaproszenie na http://www.demonoid.com/ gdyż upatrzyłem sobie fajną rzecz, a nie mam jak pobrać :/
Jak ktoś może mi dać to będę bardzo wdzięczny
Już nieważne. Dzięki za pomoc
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-05-24 20:17:18)
Ja też bym prosił o zaproszenie do demonoid.com
torrentspy.com
hmm to jesli ktos ma zaprozsenie na www.trancetraffic.com to tez poprosze
Czy ktoś z polishtracker może powiedzieć czy wróciły zaproszenia czy jest to niemożliwe dalej??
Ja potrzebuję zaproszenia na DVDSEED. Jeśli będzie to potrzebne to wyślę screen ratio z BTGIGSa
Ale moje Ratio wynosi ponad 2.5
Ja się pytam co z tym polishtracker wie ktoś??
Co jest na dvdseed?? wszystko czy tylko dvd??
zapow dalej chyba nie dają mi tam jeszcze jakieś jedno stare sie ostało na PT
z faq pt wynika ze: UWAGA! Zapraszać nowych użytkowników mogą obecnie tylko klasy od VIP wzwyż!
Proszę mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi zaproszeniami.
Proszę mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi zaproszeniami.
Wiele storn z torrentami ma zamkniętą rejestrację, więc by ktoś nowy mógł się tam dostać potrzebuje zaproszenia innego użytkownika.
Że co proszę?!!!
Jest wiele stron, że podczas rejestracji trzeba się opłacić w formie smsa.
Ale strony z blokowanym hasłem!!!
A co na nich takiego jest?
Proszę o dobrą odpowiedź, a nie w stylu "gdzie ty żyjesz, itp..."
Że co proszę?!!!
A co na nich takiego jest?Proszę o dobrą odpowiedź, a nie w stylu "gdzie ty żyjesz, itp..."
To samo co na innych z pominięciem leecherów. Wybrali sobie taką formę rejestracji i taka jest. Koniec offtopa.
Że co proszę?!!!
A co na nich takiego jest?
Proszę o dobrą odpowiedź, a nie w stylu "gdzie ty żyjesz, itp..."
PolishTracker masz obowiązek żeby coś udostępniać. Praktycznie zawsze download 100% przepustowości łoncza. Jeśli nie masz dobrego rotation (minimu 0.6) to wylecisz. Nie trzeba za to płacić (to jest śmieszne dopiero). Masz dużo nowości i możesz poprosić by ktoś coś wrzucił. Więc dość fajna sprawa.
A ograniczenie są z różnych powodów bezpieczeństwo, brak lechów, itd.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-03-14 14:48:23)
Btw... jak jesteś zarejestrowany na PT... to po co Ci inne torrenty ?
Masa stronek nie wymaga rejestracji ;].