Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z miejsca przepraszam, że ten temat wylądował w tym dziale ale nie mogę założyć nowego wątku w Hydeparku
Yo, od kurcze dawna naszło mnie żeby drukować sobie okładki dvd na anime ale niestety nie jest to opłacalne drukarką (przynajmiej moją a na nową mnie nie stać ) i tak pomyślałem żeby znaleźć jaką stronę gdzie drukują okładki dvd na zamówienie przez stronkę i jakoś udało mi się znaleźć (pod tym adresem lecz niestety da się drukować tylko ich okładki z ich strony... Więc kieruje się do was z prośbą nie zna ktoś takiej strony gdzie by drukowali okładki dvd na zamówienie, tak żeby można było swoje okładki podrzucać...?
z góry thx
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Znajdź sobie okładki przygotuj do druku idź do jakiegiegoś punktu gdzie drukują laserowo w kolorze, wydrukuj wszytskie jakei chcesz, zajdziesz do domu powycinasz i myśle że nie wyjdzie drogo. Polecam użyć Sliskiego białego papieru lecz nie Foto . Myślę że taniej niż przez strone i brak kosztów przesyłki .
A odnośnie stron jak coś znajde to dorzuce tutaj .
I znzlazłem coś:
http://www.cdprint.pl/drcyfr.html
http://superdruk.pl/okladki.html
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=190871223
reszte sam looknij -> google -> 'druk okładek cd'
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-22 15:22:21)
o wielkie Arigato Mi jakoś nie udało się znaleśc tych stronek (Może google jest zamądre jak dla mnie ) jeszcze raz wielkie Arigato
radze jednak wczesniej poczytac regulamin na tych stronach jest tam pare wzmianek na ten temat np:
"Wszelkie prawa do okładek przysługują zarówno ich autorom, jak i twórcom zawartości płyt, dla których zostały przygotowane." >>'
radze jednak wczesniej poczytac regulamin na tych stronach jest tam pare wzmianek na ten temat np:
"Wszelkie prawa do okładek przysługują zarówno ich autorom, jak i twórcom zawartości płyt, dla których zostały przygotowane." >>'
Hehe ~JaDaK judak uważaj bo Ciebie teraz za okladki zamkną .
Ps. Raczej Ci nic nie grozi jak sobie wydrukujesz kilka okładek .
Btw. to jest anime gdzie wiele jest nielicencjonowanych , pozatym on to robi dla siebie a nie udostepnia to w necie i publikuje jako swóje .
Raczej go za to nie zamkną .
Tak czy inaczej polecam iść sobie do punktu gdzie drukują laserowo
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 07:54:34)
Tylko jak bym wiedział gdzie u mnie jest taki punkt... Nic poszukam poczytam i się zdecyduję
z tym powycinaniem jest problem nie umiem dobrze wycinac nienawidze plastyki jakies podpowiedzi co zrobic ?:P
Daj mamie żeby wycięła
z tym powycinaniem jest problem nie umiem dobrze wycinac nienawidze plastyki jakies podpowiedzi co zrobic ?:P
Jest jeszcze możliwość zakupu gilotyny do zdjęć:), zawsze równo tnie. Na allegro jakby co można kupić.:D
Już widzę jak będą zostały zamykane kolejne serwisy xD
W końcu to są okładki na pirackie płyty
Kto drukuje okładki jak posiada oryginały :>
To prawie tak samo jak na napisy.org
Rammstein ma 100% racje okladki to tez czesc wlasnosci autora (nawet jak zmieni sie calkowity wyglad to wciaz uzywa sie oryginalnych CG wykonanych przez autora >>')
Ja korzystam z tej strony www.covercity.net - jest tam opcja zamów okładkę i można z tego korzystać na dwa sposoby 1) za darmo robią zamówioną okładkę i ją pobierasz ze strony 2) opcja dla użytkowników z profilem "uploader" wysyłają wydrukowane okładki na wskazany adres koszt to 3,5 za sztukę (minimalna ilość jaką można zamówić to 30 szt) + koszt wysyłki 18 zł.
(poważnym minusem jest to że jest to strona anglojęzyczna - okładki są po angielsku a listy z okładkami idą do nas ok 10 dni [wysyłana są z UK]) Mi to nie przeszkadza ponieważ jakość druku jest naprawdę rewelacyjna.
A złotą łopatę w tym miesiącu otrzymuje....
Diamentowa łopata roku
3,5zł za jedną okładkę dawać to strasznie dużo ;p Już lepiej samemu kupić tusz i drukować ;]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Strony 1