Nie jesteś zalogowany.
no nie spodziewajcie sie ze kogos inteligentniejszego wezmą do takiego programu. przeciez to by była dal nich strata.
PADŁEM
to nie prawda:D czasem biorą mądrych ludzi:D tylko, że robią z nich idiotów:D zawsze tak jest w takich programach dali by rade byś odpowiedział źle na pytanie na które 5 minut wcześniej odpowiadałeś;D
U mnie 3 lata temu jedna osoba w klasie [2 liceum] to dopiero walnęła... Nie wiedział, tzn. nie umiał pokazać na mapie świata gdzie są Indie -_- Ryłem z niego przez tydzień...
moje zdanie wyrobione na jego temat dawno temu - "oficjalny młodzieżowy sędzia koszykarski" i chciał zostać księdzem, a największy pajac, pijak i palacz który jest lektorem w kościele i jeździ na każdą pielgrzymkę N/C
Z podobnych anegdot - koleżanka z liceum nie potrafiła podać daty rozpoczęcia II Wojny Światowej
U mnie 3 lata temu jedna osoba w klasie [2 liceum] to dopiero walnęła... Nie wiedział, tzn. nie umiał pokazać na mapie świata gdzie są Indie -_- Ryłem z niego przez tydzień...
moje zdanie wyrobione na jego temat dawno temu - "oficjalny młodzieżowy sędzia koszykarski" i chciał zostać księdzem, a największy pajac, pijak i palacz który jest lektorem w kościele i jeździ na każdą pielgrzymkę N/C
Mówisz o większości księży wymieniając te cechy
Ze szkolnych debilizmów: kartkówka z historii. Nauczyciel karze wyjaśnić pojęcie restauracji i zaznacza z miejsca, że nie jest to spotkanie królów na herbatce. Jedna głupia dziewczyna oczywiście napisała, że jest to miejsce spotkań ważnych osobistości.
Co do tematu, nie wiem ilu z was zna ten komiks, ale ze swojej strony polecam: Bug City
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-05-22 02:24:53)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Z podobnych anegdot - koleżanka z liceum nie potrafiła podać daty rozpoczęcia II Wojny Światowej
nie nabijajcie sie z kolegów bo i tak są inteligentni
koleżanka w 3 liceum pytana z geografii:
wymień oceany
....(cisza)
wymień kontynenty
....(chwila ciszy poczym niepewnym głosem) anglia??
do końca lekcji nie można było uspokojić klasy[roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez camel (2007-05-22 04:39:13)
camel twoja koleżanka chociaż nie odpowiedziała na pierwsze pytanie to lepsze niz tak odpowiada
w tym roku jedna dziewczyna z mojej klasy nie umiała pokaza POLSKI na mapie świata!!!!!!!!
pokazała na chiny
nikt nie jes w stanie byc głubszy od niej (chodze do 2klasy dobrego liceum nie wiem jak ona się tam dostała)
ps.nie umiała pokaza jeszcze USA pogazała znowu Chiny
~vivi18 może to była mapa świata po rozbiorach polski[hehe]
wszyscy znają skrót "itp" (=i tym podobne)? Jedna geniuszka czytając jakiś text z książki, gdzie wystąpiło owe "itp", czyta: "i tak po trochu"[los] ...Połowa osób na sali zemdlała wówczas ze śmiechu:-D...
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-22 08:36:43)
Z najgłupszych odpowiedzi, to pamiętam coś takiego z teleturnieju Kazi Szczuki, Najsłabsze Ogniwo (czy jakoś tak):
pytanie: - jakie zwierzę ma na piersiach Batman?
odpowiedź: - eeee, jamnika? [roftl]
Autentycznie popłakałam się ze śmiechu [roftl]
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
kwas siarkowy (VI) dodaje śie do ogórków kiszonych
cytat kolegi jeszcze za czasów jak bylem w gimnazjum <lol>
kiesys na lekcji biologi w gimnazjum jak jedna dziewczyna miala wimienic kosci czaszki, wymienila lechtaczk
To już dość stara anegdota, bo sprzed dwóch czy trzech lat ale ciągle mnie bawi. Gwoli wyjaśnienia to autentyczna kartkówka z polskiego:
pyt.1) Obok kogo lub czego został zaprzęgnięty do wózka staruszek z nowelki "Miłosierdzie gminy" Marii Konopnickiej i czyj był ten wózek?
Odpowiedź Karolka: Obok reniferów, a wózek był Świętego Mikołaja..
pyt.2) Jak nazywał się bohater noweli "Miłosierdzie gminy"
Odpowiedź Karolka: Pankracy...
pyt.3) Jak nazywał się bohater noweli "Omyłka"
Odpowiedź Karolka: Adaś Niezgódka
pyt.4) Od czego pochodzi Mendel Gdański..?
Odpowiedź Karolka: Od piętnastu gdańszczan..
http://www.youtube.com/watch?v=41poVMtoulYsport na wesolo
Z najgłupszych odpowiedzi, to pamiętam coś takiego z teleturnieju Kazi Szczuki, Najsłabsze Ogniwo (czy jakoś tak):
pytanie: - jakie zwierzę ma na piersiach Batman?
odpowiedź: - eeee, jamnika? [roftl]Autentycznie popłakałam się ze śmiechu [roftl]
Batman.
Akurat wczoraj ogladalem.
To mnie obudziło a potem zabiło XD
[cytuj]KTOŚ(no wiadomo numeru nie podam)(21-05-2007 16:21)
hi
KTOŚ(21-05-2007 16:21)
ja z forum
KTOŚ(21-05-2007 16:22)
wspominales ze posiadasz
KTOŚ (21-05-2007 16:22)
draon ball af
?
a czy to wyszlo ?[/quote]
Nie wiem czy to ktoś aż tak bardzo w piwnicy zbunkrowany czy jakaś prowokacja ale takie numery blikuje ;/
kiedyś w podstawówce mój kumpel dostał uwagę za to ze śpiewa na lekcji muzyki:D
zdolny chłopak
http://www.youtube.com/watch?v=41poVMtoulYsport na wesolo
popłakałem się ze śmiechu
spudlowal z odleglosci 2metrow
Dalej? ok! nie pamiętam już teraz o czym dokładnie mit o królu edypie ale pamiętam po przeczytaniu go co pewna osoba gdy bylem w 1 licealnej powiedziała:
Psorka - nie pamiętam zbyt pytanie, odpowiedz za to dokładnie ;p
Koleś - Że edyp był żółwiem.
...
Sala w śmiech.
Jak już jesteśmy przy szkolnych opowiastkach to mój kumpel na jakimś egzaminie:
Egzaminatorka: No a co z tą słoniną? Od jakiego zwierzęcia pochodzi (skąd się bierze)?
Kumpel: Eeeee... (chwila konsternacji) od słonia?
Ten sam kolega pytany o kod kreskowy:
62, tak?
Tak...
Ale 62-?
Tak...
Hmm jest nieco niekumaty (nie zdał parę razy) no i nie zorientował sie że musi dokończyć kod kreskowy...