Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich. Mam ogromną prośbe do kogoś, kto gra lub grał w MapleStory, a więc tak, zarejestrowałem sie na nexon.net, ściągłem tam klijenta MS, niby wszystko jest git, ale, gdy próbuje włączyć gre, słysze tylko chwile muzyczki, nic sie na ekrenie nie pokazuje tylko czarne tło, a potem wyskakuje mi komunikat po angielsku, mniej więcej taki "serwer został zamknięty, prosze spróbować później". Na początku myślałem, że to jakiś disconnect, ale mam tak już od trzech dni. Może znacie jakieś inne źródła, skąd mógłbym ściągnąć jakąś starszą wersje MapleStory. Może po uploadingu patchem włączyło by sie. Mój kolega ma podobny problem.
Widocznie serwer jest wyłączony, co innego gdyby gra wyłączała się bez komnikatu. Poczytaj na oficjalnej stronie
Tylko wiesz inny mój kolega, który MapleStory ma już od dawna gra bez żadnych przeszkód...
no ja gram w maplaka i jest GIT czasem mam D/C ale rzadko a jak masz czarne tło tzn że pewnie sterowniki od karty graficznej powinieneś zmienić tak sądze albo w katalogu z grą masz takie coś jak Setup jak miałem podobne problemy z obrazem to uruchomiłem go i kilka opcji było do wyboru i wybrałem odpowiednią i zadziałało.
jak grałem sobie na Hackach to Tak miałem Czasem
Strony 1